Påvens tal

Kyrkan vill rädda regnskogen och det är ju en bra tanke, men i samma meningen så vill han rädda mänskligheten från homosexuellas handlingar då dessa är en synd. Hur fan kan det vara en synd? Kärlek mellan två vuxna personer - en synd!?

Vatikanens syn på homosexuella är lika gammal och förlegad som området de har sin verksamhet på. En relik som är allt annat än nytänkande. Men, kan man förvänta sig något annat då det i stort sett bara är gamla gubbar som styr där? Nej, det kan man inte. Kyrkans bästa ska bevaras. Kyrkans bästa? Ja, vad kan det vara. Ja, vid ett flertalet tillfällen så har ju kyrkans män på olika sätt förgripit sig på personer i olika åldrar och kyrkan har gjort allt för att tyst ner det. Trodde visserligen inte att kyrkans män var så trångsynta, men ganska uppenbart så är det så. Kyrkans bästa - ja kanske, men sanningen kommer alltid ikapp och då blir skadan än större.

Låt de homosexuella få vara det om de vill. Det gör inte dem till varken bättre eller sämre människor. Det ger dem däremot en chans att få ett normalt öppet liv med den partnern de själva vill. Låt dem få ha sitt liv med kärlek till sin partner som de själva väljer och med samma mänskliga rättigheter som hetrosexuella har. Bara sjukt och föråldrat att ens tänka något annat.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0