Polisens insats mot mc gängen

Nu äntligen har vår svenska poliskår fått upp ögonen för de svenska motorcykelgängen. Vi är många som sett hur de växt år för och och värst är ju inte själva utan denne jävla svans med wannabes som springer ledarnas ärenden för att bli populära.

Vi har allt några här i hålan Åmotfors också, varav den ena är lite värre än de andra. Suttit inne flera gånger för att ha misshandlat diverse personer i sin närhet. Gripits vid ett flertalet tillfällen vid olika husrannsakningar i dennes hem för diverse vapenbrott och narkotikabrott. Polisanmäld vid ett flertalet tillfällen för misshandel och olaga hot - ej åtalad för dessa än eller de är nedlagda i brist på bevisning. Trakaserar sina grannar varenda dag i stort sett.

Ja detta är väll bara något av allt det som denne samhällsparasit har gjort och gör sig skyldig till. Men händer det något? Nej, denne person får lugnt befinna sig ute och förstöra andras liv, men det värsta är ju inte det som polisen inte gör utan det som han gör och som aldrig polisen får reda på utan det ska tystas ner för att de som berättar det är rädda eller för att det ska tystas av andra skäl.
Sådana här saker ska man inte tysta ner, utan man ska berätta det man vet och inte vara rädda för att säga sanningen för vem vill stå med dåligt samvete för att det kanske händer något allvarligt och då om man inte har varnat och pratat om saker och ting så står man där och skäms.

Jag säger inte att jag är guds bästa barn, för vi har ju alla våra fel och brister - men det är skillnad på brister och ett direkt stört beteende också.

Stå upp för det ni vet och för vad ni tycker så kan vi tillsammans ställa oss upp stå emot och varna så många vi kan för denne odåga och om någon trots detta skulle välja att inte lyssna så kan vi i alla fall säga: "vad var det vi sa".

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0