Utslänga ur lokal i Malmö.

Återigen ska rättvisa skippas med gatuslagsmål och allmän vidrighet, allt detta ena dagen för att de blev utestängda från en lokal och andra dagen för att en 10 åring hade blivit slagen av polisen första dagen. Som jag ser det så är dessa två ursäkter bara löjliga och patetiska för att få ge sig ut för att förstöra.

1. De har säkerligen fått ett brev om att de kommer att få lämna denna lokal, precis som alla andra som blir uppsagda, men det är ju så lätt "att råka glömma" eller som det heter på svenska - skita i det. Man kan ju alltid fråga om det finns någon annan ledig lokal som ni kan använda. Men, nu är då frågan - ska ni få den chansen när anhängare beter sig som svin och låter andra stå för notan? Jag tycker att ni kan skaffa er en egen lokal utan kommunens hjälp och ta konsekvenserna från ert löjliga aggerande.
2. Vad skulle ge er rätten att få hjälp av stat och kommun till att få en lokal så som era barn beter sig på gator och torg? Tänka sig vad mycket annat nytta polisen kunde göra än att stoppa dessa skitungar i olika åldrar. Patetiska drägg som håller på på detta sätt.
3. Dag 2 var ni ute och bråkade för att dag 1 så fick en 10 åring stryk av polisen? Ja, det kan man ju säga sitt om på lite olika sätt, men att polisen gav sig på en 10 åring är inte rätt. Men, vad i helvete gjorde en 10 åring ute mitt i natten i ett kravallområde?! Otroligt att dennes föräldrar får behålla vårdnaden om barnet, då det ganska uppenbart är så att dennes föräldrar inte sätter sitt barns väl och ve i första hand, så som det står i socialtjänstlagen. Min 10 åring är inte ute och springer mitt i natten och är ute på stan och krånglar och det är av en enda anledning och det är för att vi har uppfostrat honom på ett sunt sätt och det för att vi älskar honom.

Skärp er - era jävla barnsliga patetiska samhällsparasiter.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0