FRA

Visst ska vi vanliga arbetare jobba och slita för att de jävla direktörerna och Reinfeldt ska få lyfta sina feta löner på vår beskostnad. Vi ska vara deras dockor och dansa efter deras pipa och när vi kommer för nära och talar om vad vi tycker så ska vi tas i någon form av lag och behöver vi det offentligas hjälp av något slag så ska vi sparkas på och tryckas ner i skiten igen och talas om hur jävla värdelösa vi är. Visst är det underbart som vi har fått det i Sverige.

Man kunde läsa på dagens framsida av expressen hur HM familjen lever sitt jävla lyxliv och vräker ut sig på det ena sättet efter det andra........   De är allihop bara patetiska varelser som måste dansa efter arbetarens pipa om bara vi små varelser kunde hålla sams mot dessa förtryckare och sparka deras direktörsarsel och aktieägare med Feta plånbocker så skulle världen samt Sverige bli fan så mycket lättare och framförallt bättre att leva i.

Rösta ALDRIG mera på detta borgerliga patrask som styr sverige idag om du vill ditt eget bästa. De får dig bara att tro att de vill dig väl.

Micke

Kommentarer
Postat av: Sara

Det e så sant.. himla fint skrivit!!

2008-07-19 @ 10:37:15
URL: http://lunaqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0