Reinfeldt, skattepolitik och utanförskap

Återigen så visar borgarna upp sig hur de vill att det nya Sverige ska vara. "DET NYA ARBETARPARTIET". Någon som känner igen de orden?

Jo, det var just de orden som moderaterna gick till val på och i stort sett alla köpte deras argument om att de skulle få mera över av sin lön och folk röstade på dem. Men blev det så? Har du mera över i plånboken idag än du hade innan? Jag har det inte.

Däremot så ser vi hur de som har mycket pengar redan idag får de allt bättre och att deras förmögenheter bara växer och växer. Vi ser dessutom en skenande inflation som slår mycket hårt mot de fattiga i Sverige och vi kan gå in och kolla i stort sett i varenda kommun hur mängden socialbidragsmiljoner bara ökar. Och vad beror detta på tror ni? Inte är det för att v vanliga svenssons har fått det bättre. Men Reinfeldt, Persson, Olofsson och gänget får ju allt mera i sina plånböcker och slipper mer och mer skatt. Det är gammal hederlig Prins John politik - att ta från de fattiga och ge till de rika, men vart är Robin Hood? Varken vänstern, miljöpartiet eller socialdemokraterna kan sälla sig till hans skara i alla fall...

Igår så gick Reinfeldt ut med att han ville sänka skatten för de som arbetar med ytterligare 15 miljarder kronor samt att han tyckte att pensionärerna skulle jobba längre, allt för att de offentliga finanserna skulle bli bättre och att det skulle bli 20 000 flera arbetstillfällen. Men av vilken anledning behöver de ofentliga finanserna bli bättre? Uppenbart för att de ska kunna sänka skatten för de rika ytterligare. Hoppas innerligt att det blir maktskifte vid nästa val, men av vilket intresse skulle socialdemokraterna vilja riva upp dessa skattemässiga beslut då dess makthavare också har tjänat en förmögenhet på de besluten? Det är bara ett spel för galleriet.

Det är bara att acceptera det demokratiska beslutet i och med att folk i Sverige röstade fram dyngan, men nästa gång får ni jävlar lyssna på allt de säger och inte TRO att allt ska li så bra för småfolket. De vill oss aldrig väl utan vi ska bara dansa efter deras pipa hela tiden. Så har det alltid varit och kommer alltid att bli.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0