Borgarnas politik - fattigjon nästa

De borgliga partierna är helt fantastiska med hur mycket konstigheter de kan hitta på. Man kan säga vad man vill om deras politik, men de har hållit allt som de lovade i valrörelsen. Alla försämringar för de svaga och alla förbättringar för de starka har de genomfört. Det är väll första gången några politiker och deras parti har varit helt ärliga!

Nu så vill de inkomstpröva barnbidraget.... Trevligt om det verkligen vore för att hjälpa de svagaste, men denna inkomstprövning är ju istället ett sätt att peka ut de svaga ännu mera och tala om att din pappa eller mamma har inte råd att försörja dig självt utan vi måste ge dem skattemedel, helt i linje med borgerlig nedtryckning av de svaga i samhället. Kanske ska införa skolpengen och upprop i aulan om hur mycket var och en har betalt till skolan också för att nedvärdera arbetarfamiljen ytterligare!!!

Det som jag tycker att alla höghöns i Sverige ska tänka på är att utan arbetaren så finns det ingen som gör skitgöran åt er. Ingen undersköterska/sjuksköterska som tar hand om dig när du behöver, ingen taxichaufför som skjutasar dig fram och tillbaks till olika ställen, ingen renhållningsarbetare som tar bort ditt skräp, ingen som kör maten till affären eller bensinen till bensinstationen. Men, ska vi verkligen få något betalt för det!! Inte om Reinfeldt, Olofsson och de andra i den borgerliga regeringen får bestämma i alla fall...

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0