TV4 Nyheterna ett gäng Stockholmare!!!

Igår så gick Tv4 nyheterna ut med den stora "Nyheten" att griskultingar i Sverige kastreras utan bedövning. Detta var den största "nyheten" som de hade att komma med. Vet inte vad detta vill säga om dessa journalister som jobbar på detta tv program eller det kanske snarare inte bara handlar om journalisterna utan om fenomenet Stockholmare överhuvudtaget.

Det var en gång en Stockholms poitiker som gick ut och sa att Stockholmare är smartare än lantisar. Det har hon visserligen rätt i en aspekt, men bara i en också, för i ALLA andra aspekter så är vi smartare!

Den enda saken som Stockholmare är bättre på än oss Lantisar är att de tror att de är så mycket bättre än vad vi är.

Har ni tänkt på hur få Stockholmare det verkligen finns, men det finns jävligt många som tror att de blir en bara de flyttar dit. Denna märkliga stad som har något egendomligt storhetsvansinneskomplex. De flesta som bor i denna stad är ju faktiskt lantisar som har flyttat till svinhöga hyror, bluffmakare, svarta pengar och kontrakt i 7:e hand etc...
Men när semestern kommer och Stockholmaren ska ha det lugnt och skönt, vart åker de då? Jo, ut på landet till oss Lantisar. Då kan man ju ställa sig frågan, varför i helvete packa ihop sig i ett betonggetto för att må dåligt? Vem är korkad Lantisen som har det lugnt och skönt hela tiden eller Stockholmaren som inte fattat?

Ska bli kul att se när tv4 nyheterna släpper bomben..... Träden växer ju i skogen eller att all mjölk inte kommer från kossorna från Skansen.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0