USA igen.

Från gårdagens nyhetssändningar så fick vi höra att nästan ingenting har kommit fram till det fattiga landet Afganistan som de så kallade givarländerna hade lovat och den största givaren, USA, har nästan inte skickat något. Det samma gällde ju när tsunamikatastrofen var så lovades det runt, men hölls tunt och den största skrävlaren USA höll också denna gång minst. VARFÖR blir man inte förvånad över dessa pösmunkar från väst.

Dollarn sjunker, de krigar för sin existent och de gör precis som de vill utan att någon vågar bry sig eller så har de ländernas händer bakbundna som inom FN där de har veto. De är  faktiskt det land som dessutom är skyldiga FN mest pengar också. Tycker att det är dax att göra en stor ommöblering inom den internationella politiken så att dessa terrorister från USA inte längre kan göra som de vill. Kanske är det så att EU är ett starkare samarbets organisation. Valutan starkare, inget översitteri mellan staterna som är med. Sen är klart att det finns för och nackdelar med detta, precis som med allt annat i livet, men USA och dess vetorätt i FN är ett förlegat land med en syn på människan och de mänskliga rättigheterna som är enormt skrämmande.

Varför bryr sig ingen? Bush är en av vår tids största diktatorer med en mäniskosyn som liknar Hitlers. Både Bush och Hitler har sina koncentrationsläger. Vi skulle ju inte acceptera det igen, därför bildades FN och ingen gör något. Patetiskt och sjukt.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0