USA - världens terrorister, ledare Bush

Tänk vad konstigt det känns att veta att ett av Världens största länder ska kunna få göra som de vill med andra länder och dess innevånare, utan att bli direkt motsagda.

Vi har sett det så himla många gånger bara de senaste 10 åren och ingenting händer. De hade alla fakta i Irak kriget om hur farlig Saddam var och vart fanns han? Han gömde sig i en jordhåla! Det VERKLIGA skälet till detta krig kommer USA ALDRIG att erkänna, makten över oljan och därmed pengarna. Den enda som verkligen talar om vad han tycker om dessa terrorister från väst, från detta land som kallas USA är Fidel Castro. Varje år så får han en check från USA för "hyran" av Guantanamo basen som USA beslag lade och sedan aldrig lämnat tillbaks, denna check skickas tillbaks till USA varje gång för han vill hellre att dessa amerikanare ska lämna hans land och jag förstår honom.

USA's storskrävlare nummer ett: Presidenten själv säger att landet är världledare nummer ett i kampen mot terrorn. Ganska kul faktiskt med tanke på att det faktiskt är USA själva som har försörjt alla dessa terrorceller med vapen och pengar. Usama Bin Laden är en av många som har utnyttjat detta korkade land i väster. Men, en vacker dag så slog onskan från USA tillbaks på dem själva och då skade städa upp. Vad ska de städa upp? Sina egna misstag? Det är klart att en sådan man som Usama vet saker och ting om USA som de hoppas inte ska komma ut, därför så vill de hellre se honom död än levande i något fiendeland.

Det enda en amerikanare bryr sig om är pengar. Pengar, pengar och åter pengar. Gott är det att se att dollarn nu rasar och allt flera marknader börjar använda sig av den mycket mera stabila valutan EURO i sin handel. Detta i sin tur gör ju att amerikanska staten får det jobbigare och jobbigare att underhålla sina trupper runt om i världen och att de sakta men säkert kommer att plockas hem igen.

Då först så kommer vi verkligen att se ett slut på kriget mot terrorism, kriget där USA jagar sina egna skuggor i jakten på ett terrorspöke där den största boven i dramat är USA självt.

Micke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0