Finanskrisen i världen.

Sverige verkar drabbas hårdare av den pågående lågkonjunkturen än vad som tidigare var beräknat, enligt finansminister Anders Borgh. Ingen kunde ha vetat att den skulle bli så stor, säger denne hästsvans beprydda moderate finansminister. Hmm, konstigt skulle jag vilja säga. Det är flera som vid tidigare prognoser har sagt att de insatser som regeringen hittills har gjort inte har varit nog. Är dessa personer ingen? Eller kan det vara så, så som jag tror och har trott och tyckt länge, att den svenska regeringen saknar kompetens. Är nog snarare så att det är en kombination av de två faktorerna. Lågkonjunktur och inkompetens är aldrig en bra kombination.

För tillbaks de skattesänkningsintäkterna från de rika och förmögna till statskassan för att senare föra över dem till den offentliga sektorn för att stimulera ekonomin. Detta är en mycket viktig sak att införa tycker jag.

En rad skattesäkningar för de rika har införts för "att rädda jobben", en insats som är ett vilt slag i luften och ett jävla slöseri med skattemedel.

Skärpning regeringen!!

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0