Israel - Aftonbladet

Ja, vad ska man säga mera än att den Israeliska regeringen sprider ut sina lögner i omvärlden. Man kanske bör se sig om vad de säger om det palestinska folket också. Uppenbart så LJUGER de om Sverige så varför skulle de inte ljuga om det palestinska folket och dess stat också?

1. Enligt Israel så har vi i Sverige inte en fri press och yttrandefrihet. Snacka om skitprat! Kanske dags att tänka sig för innan de öppnar munnen.

2. Enligt Israel så ägs den Svenska pressen till 85 % av vänstern. Nope - Men tvärtom så har den borgerliga pressen en majoritet av ägandet.

3. Den Svenska regeringen ska be om ursäkt - Varför? Finns ingen anledning till det. För det finns inget att be om ursäkt för. Ingen hemlighet att den israeliska staten gör precis som de vill och skyddas av storebror USA. Sjukt, men sant

4. Den Israeliska regeringen och dess militär bryter iderligen mot de mänskliga rättigheterna mot det palestinska folket. När ska de Israeliska ledarna ställas tills svars för brott mot FN stadgan och Genevekommisionen? Aldrig, för storebror USA håller dem om ryggen. Fega ynkryggar både USA och Israels regeringar.

Micke

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tja, Israels protester får mig att tänka på Shakespears Hamlet där citatet "The lady doth protest too much, methinks." är hämtat. Är det för att Aftonbaldet kom för nära sanningen som israel protesterar så mycket, eller är det bara inrikespolitik? För det är inrikesministern som kräver att svenska regeringen skall fördöma, medan utrikesministern förfäras över kravet från inrikesministern.

2009-08-24 @ 22:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0