Impotenta 08or

Ja, detta är ju inte konstigt med alla fjollor som bor i denna stad. Artikel finns här
Micke

Kommentarer
Postat av: Dalmas

Du är ju inte född frisk i huvudet. Det där är ett handikapp. troligen finns det i Stockholm på grund av mycket stress. Mer än du vet något om. Att kalla ett sådant handikapp för fjolligt är så jävla oansvarigt så du ligger i vanlig ordning på samma värdelösa nivå som en av de fjortisbloggare du säger dig hata. Men du verkar inte ha alla bestick i lådan heller. Det skriver jag inte för att förolämpa utan jag är så allvarlig en människa kan bli. Så snälla ta till dig.

2009-12-28 @ 22:02:40
Postat av: Mikael Ensson

1. Vad vet du om mig och min stress tröskel din lappjävel?2. Något du vill så kan du alltid tala om vem du är om du är karl eller frumtimmer för din hatt.3. Du är en en fitta oavsett.

2009-12-28 @ 22:19:53
URL: http://cyberbuddha.blogg.se/
Postat av: vibbe

om du hatar han så jävla mycke och hatar allt han skriver så jävla mycke .. Hur kan du då vara så jävla dum att gå in och läsa det han skriver och trycka ner varenda jävel ? Skaffa dig ett liv och sluta att läsa om det stör dig i stället för att invadera andras.......... Dalmas som inte ens vågar att stå för vem du är ......

2009-12-28 @ 22:23:59
Postat av: Lars-olov

Om dalmas läst artikeln så kanske han/hon hade förstått att det inte rör sig om stress utan nåt helt annat.Om en person är stressad söker man hjälp på annat sätt än genom att skaffa sig viagra. Nej snarare tror jag att det rör sig om att det har blivit "inne" att orka så länge som möjligt och då är det inte stress utan osäkerhet som älskare det gäller. Och innan jag får ett bakslag av dalmas så vill jag säga att mitt sexliv funkar bra utan att jag fått personliga klagomål. Heder åt Buddha himself som släpper fram åsikter på denna sida som inte alltid stämmer med hans egen åsikt. Tyvärr får jag ju säga att folk som "gömmer" sig bakom ett alias och inte vågar träda fram med sitt namn,de skulle däremot inte få bli publicerade. Fortsätt skapa diskussioner,bloggen blir roligare då.

2009-12-28 @ 23:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0