Översia och Nersia

Ja, detta är alltid roligt att diskutera. Vilken favorit har ni? Översia eller Nersia.
Jag tycker faktisk att helheten är det viktigaste jag och att man inte ska tänka på Översia och Nersia.
Allting blir så mycket bättre och trevligare om Översia och Nersia samarbetar och inte bråkar och krånglar med varandra. Översia har länge haft storhetsvansinnet i sig och tror att de kan konkurrera med Nersia, men nu har Nersia blivit starkare än Översia.
Då får man på Översia svälja sitt storhetsvansinne och konstatera att om intresse ska finnas för Översia, ja då måste man samarbeta med Nersia. Visst, det bor ju fortfarande inte lika mycket folk på Nersia som det gör på Översia, men konkurrensmöjligheterna är nu vända så att Nersia har mer attraktionskraft än Översia. Men Översia kan, om de vill, dra fördel av Nersia.
Men, då ska man försöka sig på att stå starka mot Nersia och sen stå och beklaga sig för att konkurserna kommer på Översia. Detta borde man ha förstått när intresset började växa för Nersias fördelar.
Samarbeta mellan Nersia och Översia, så ska ni se att Charlottenbergs köpmän även överlever i centrum i stället för att sparka er trötta och krångla om småsaker som ni gör nu. Även Översias handlare borde ju vara intresserade av att tjäna pengar, precis som de på Nersia är.
Helheten är bäst mellan Översia och Nersia.
Micke

Kommentarer
Postat av: nesse

Ja tycker köpmannaföreningen tar upp Skitviktiga saker på sina möten..SKA vi fixa en bättre offentlig toalett? ha ha sickna stöllar

2009-12-27 @ 23:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0