Sillsallad - Recept

2 dl Gräddfil
1,5 dl Majonäs
1 dl Hård Vispad grädde

3 hekto Löksill
4 Hård kokta ägg (Spara ett ägg till garnering)
2 Söta äpple
Röd, grön och gul Paprika (en av varje)
1 knippa dill (spara de finaste topparna till garnering)
Rädisor
Purjolök (efter behag av både den vita och gröna delen, strös även lite på som garnering)

Nymalt från pepparkvarnen (Innehåll i min: Enbär, Svartpeppar, Vitpeppar, Kryddpeppar, Rosépeppar)

Hacka allt smått, blanda i en skål. Rör ner det kladdiga. Smaka av med blandningen från kvarnen.

Garnera med de Skivor av ägg som läggs över blandningen som ligger i en skål, strö på finhackade rädisor i den mängd du vill ha, dillen ska strös på också som du sparat. Några varv med kvarnen över allt......

Klart.......

Hoppas jag inte tar livet av er med detta test, jag kommer att provsmaka detta på onsdag när jag gjort denna blandning..

Gör ni den, så kommentera mea än gärna.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0