Skolad av Mafffian och Bilderberggruppen.

Vår käre Statsminister Fredrik Reinfeldt kommer nu tillbaks till inrikespolitiken efter att ha varit EUs ordförande i 6 månader. Han har fått med beröm godkänt av samtliga statsmän inom EUs ledning. En ganska intressant sak egentligen,

Vilka är dessa gossar (majoriteten är den)? Vart ifrån har de sina rötter? Vilkas syfte tjänar de? Många är frågorna om dessa maktens män.

Många är de värlsledare som kommer från Bilderberggruppen och om den kan du läsa här.

En mycket intressant läsning och inte helt ointressant med tanke på att den nyvalde ordföranden i EU också kommer ifrån dessa leden. Led som styrs av makthavare med enorma ekonomiska intressen. Bill Gates är en av dess medlemmar. Men allt detta kan ni läsa om på länken ovan.

Vad innebär detta då om käre Reinfeldt? - Jo, han har nu gjort sin inträdesprov inom denna krets och kommer säkerligen att ses i denna krets många gånger framöver och tillslut har han en säker plats bland maktens yttersta elit. Visst, det finns många som kallar detta för den svenska avundsjukan och att alla kan komma någon vart i livet om man vill. Jo, det är förvisso sant. Det kan vi alla, på våra egna sätt. Men en hänvisning till dessa person är att det är läge att vidga dina vyer över det som du normalt följer. Inte till nästa nivå utan ytterligare nivåer uppåt i den interna hierarkin inom Sverige, Europa, Världen, Makten, Kapitalet. Ja, du kommer snabbt att se att i den inre kretsen sitter makten i toppen och har en mängd med underhuggare under sig. En maktelit som styrs av pengar, makt och maffia.

Och vi lever i en demokrati? Nej, en inbildad demokrati där makten inte alls ligger i de folkvalda församlingarna utan i olika grupper utanför, den inre kretsen. Som regel kallad AU i de olika partierna. Där hittar du makthavarna i Sverige och inte i riksdagen eller regeringen.

Micke

Kommentarer
Postat av: Martin Eliasson

Alla borde veta detta

2009-12-22 @ 22:36:33
Postat av: nesse

fan va gött att du skriver om detta.. om gemene man bara visste vad som händer ..

2009-12-23 @ 15:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0