Då har moderaterna visat framfötterna igen.

Flera sådan här röstfiskeriförslag kommer att komma från de borgerliga leden, med Reinfeldt i spetsen. Allt för att tjäna ihop röster i nästa riksdagsval, man tar lite röster här och lite röster där och man försöker nu en desperat jakt på dessa med tanke på hur verklighetens Sverige ser ut idag efter alla förändringar som de gjort efter valet. Förändringar som de hade lovat göra förvisso, men som väljare valde att inte se då de såg andra saker som mera viktiga. Saker som enormt många ångrar idag när de ser hur det verkligen blev.

1. Den borgerliga alliansen kommer att fortsätta rasera den svenska socialförsäkringssystemet ytterligare.
2. De kommer att flytta ytterligare pengar från arbetare till arbetsgivare
3. De kommer att lägga över ännu mera till kommunerna som tvingas ta pengar från annan verksamhet då det inte följer med penar till detta.
4. Styrning från ett värnpliktsförsvar till ett elitförsvar ytterligare för att passa in i NATO modellen ytterligare och därmed närma sig USA ytterligare
5. Kommer att övergå mer och mer till försäkringssystem i stället för skattefinansierat system inom vård, skola och omsorg

Finns säkerligen flera punkter som jag inte kommer på nu, men detta är absolut inget Sverige jag vill ha i alla fall. Men jag ville å andra sidan inte ha det Sverige som de skapat nu heller.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0