Båda parter skyller på varandra..

vilken sida ska man tro på?

Jag tror på den sida som kan anses mest neutral och den sidan är Röda korset och olika FN organisationer samt läkare utan gränser som befinner sig nere på Gaza och som med egna ögon har sett.

Nu för tiden så är det, runt ett krig, också ett propagandakrig i olika medier som finns. Alla skyller på alla och då finns det bara de internationella organisationerna kvar.

Nu så har de två norska läkarna lämnat Gaza enligt den norska organisationen som de jobbade för. Jag hoppas att det är för att de är slitna och inte för att de var tvungna att fly, Det är illa nog i alla fall, även om situationen verkar förvärras. Tyvärr så har det Israeliska soldaterna (vid upprepade tillfällen) visat att de inte bryr sig om de internationella reglerna om att inte angripa sjukvårdspersonal eller dess fordon. Så det är ju inte så långsökt att tänka sig att de nu angripit sjukhus också för att förstöra så mycket som möjligt. Och det är ju inte lov med vapen enligt Genevekommissionen inne på sjukhus heller.

Tyvärr så kommer det inte att leda någon vart att anmäla dem till krigsförbrytartribunalen i Haag för då kommer säkerligen USA att sätta käppar i hjulen för rättvisan igen och detta ska kallas för demokratiskt system? Skitprat.

MIcke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0