Aftonbladet och Tv4 springer de gamla partiernas ärenden! Naivt och inskränkt

Aftonbladets Lena Mellin och tv4as Lena Smedsaas verkar ju vara helt ute i det blå och sväva i något sus och dus och får oemotsagda yttra sig som sak kunniga i tv och i aftonbladet, när de egentligen bara står och tycker en massa utan att ha belägg för det som de påstår.

Ta 4ans Lena som kommenterade debatten som var i tv4 att PIRATPARTIETS tyngsta uppgift var att få upp oss datanördar ur sofforna och få oss att gå och rösta. Vilken jävla kommentar! Snacka om att sitta och sprida dynga om sig! Vid förra riksdagsvalet så hade PIRATPARTIET 12000 medlemmar och vi fick 36000 röster. Jag vet inte om hon är för gammal för att förstå att dagens samhälle håller på att ändras och att dagens ungdomar har åsikter och att deras åsikter måste tas med allvar. Men så är det väll när man sätter sig själv på höga hästar och lever i en fantasivärld i tv4as värld.

Sedan så har vi Aftonbladets Lena då som konstaterar att PIRATPARTIET bara har åsikter i 2 frågor av 100. Detta är en sanning som bara en korkad skribent kan tro på själv. PIRATPARTIET har vid upprepade tillfällen sagt att vi har åsikter inom partiet, men vi har valt att inte gemensamt bestämma oss i de andra sakfrågorna utan vi kommer att alliera oss med dem som vill ha våra röster och som respekterar vår ståndpunkt om att vära mänskliga SKA värnas i första hand. Vi ska avskaffa allt vad FRA och IPRED är.
Sedan så får vi se vad som händer i andra frågor.

Rom byggdes inte på en dag och det gör inte heller PIRATPARTIETS politik, men vi kommer att höras, störas och synas i framtiden. Dags att vakna, förändringens vindar har börjat blåsa igenom landet. Vi är många, vi är starka och vi blir fler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0