Telekompaketet.

Idag så blev det en delseger för oss alla som tror på demokratins spelregler inom EU. Telekompaketet röstades ner och detta tycker var mycket bra.

Detta förslag är ett framarbetat förslag där vi konsumenter ska få en förbättrad marknad när det gäller tillgängligheten av Internet, telefoni samt mobiltelefoni. Detta är alltså grundtanken med detta förslag. MEN, lobbyister från upphovsrättsindustrin (musik och film) har lyckats få med att internetanvändare ska kunna stängas ute av internetleverantörerna vid misstanke om fildelning av upphovsrättsskyddat material utan rättslig prövning.

Så, med andra ord så ska ingen rättslig prövning ske före jag blir avstängd utan efteråt. Detta är ett första steg mot den förstatligande demokratin som Frankrikes president så länge strävat efter och som fortfarande gör det. Detta är också ett steg mot en stat som ska styras av en president likt USA och som kommer att ha så mycket makt så det inte är normalt i ett demokratiskt. En person som bestämmer över massorna (inbildad demokrati eftersom vi får rösta med jämna mellanrum) men som i grund och botten eftersträvar en mer eller mindre diktatoriskt system.

Just därför som det behövs parti och partimedlemmar som står för de mänskliga rättigheterna och för frihet för folket.

Micke

Kommentarer
Postat av: Ole Aarsand

Ja det var bra att det blev nedröstat. Det vore ju samma sak som att säga "du är skyldig tills du bevisat motsatsen och ska straffas innan du har en chans att göra just det"...

2009-05-07 @ 09:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0