Rika ska ha mer.

Regeringens politik lyckas med allt de säger och det Svenska folket är så jävla patetiska och accepterar allt som sägs utan att göra någonting åt det. De inväntar nästa val. Ja jävlar, vid nästa val kommer det att vara försent, för med största sannorlikhet kommer inte en rödgrön regering att rätta till allt satyg som nuvarnade regering ställt till med, bara en liten del, för att det ska se bra ut.

Tänk på hur lika regeringens och de rödgrönas politik är. Ingen vill att vi ska ha strejk rätt (arbetarnas makt ska kuvas). Här är det största slaget, som skett, mot oss i det arbetande folket.

Makteliten koncentreras ytterligare.. Ja, detta sker oavsett regering och den inre kärnas makt blir allt starkare och starkare oavsett regering.

Löntagarna ska ha minimalt i plånböckerna och de feta plånböckerna ska bli fetare. Ja, detta ser man ju oavsett vart man är och vilka som styr. Facket, arbetsgivare, politiker etc sitter i samma båt.... Länk

Så är det oavsett vem som sitter i maktens våning. Det är bara en massa jävla falska löften oavsett partifärg. Vi ska höja lönerna inom den offentliga sektorn och satsa på kvinnodominerande yrken. Ja, jävlar - när skedde detta? Det kommer aldrig att ske. De kastar ut en morot och tar tillbaks det mångdubbla.

Läge för att aktivt göra något åt detta gott folk, men ni är väll för patetiska för att våga. Sitt där och muttra ni under tiden som era förutsättningar blir förstörda. PATETISKA GNÄLLSPIKAR.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0