Arbogarättegången, del 3

Nu så har åklagaren inriktat sig på att knäcka och psyka den tyska misstänka kvinnan. En desperat jakt eller ett logiskt handlande? Tycker mest det verkar vara en kamp just nu mellan en åklagare och en åtalad. Men detta är ju också ganska normalt i en rättssal i Sverige. Det är ju därför de är där. Men är det verkligen nödvändigt att fråga ut henne om hennes sexliv? Vad har det för intresse för utredningen? Har det någon betydelse i utredningen? I samtliga dessa frågor kan vi nog enas om ett gemensamt svar: NEJ.

Det har ingen betydelse för utredningen eller åtalet i stort, men om han lyckas få henne förbannad av någon anledning i rättssalen så skulle det stärka hans åtal mot henne, men jag står fast vid min tidigare amatör diagnos av henne och i och med det så kommer inte åklagaren att lyckas med sin strategi då hon med största sannorlikhet går på lugnande medicinering. Ska han lyckas med det så måste han ta ett samtal med hennes medicinskt ansvariga läkare och denne ska fatta beslut i enlighet med patientens bästa och då lär det inte vara att gå åklagaren till mötes och förvärra hennes symtom.

Åklagaren kommer att fortsätta att pressa henne på samma vis som han hela tiden gjort, men jag börjar tycka att han mer och mer verkar gripa efter tomma saker i luften och att han inte har något konkret att ta på och detta ställer bara henne starkare och starkare i rätten och han ser bara dummare och dummare ut. Jag tror dock att hon är den skyldige till morden och mordförsöket, men alla är ju oskyldiga tills motsatsen har bevisats.

Det ska bli intressant att fortsätta följa denna utvecklingen och se vad som sker.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0