Thomas Quick

Denne man slutar aldrig att förbrylla denna skrivare och nu får han som han vill en gång till - ytterligare uppmärksamhet.

Om han är skyldig eller oskyldig - ja det vet jag inte och det är svårt att sia något om det.

Men om det är som han säger, att han lurat systemet för att komma över droger så är det en enormt skicklig gjord kupp mot det svenska rättsväsendet, allt för benzodiazepiner. Ja, man kan ju fundera på om det verkligen är sant. Man kunde ju bara ha spelat lite allmänt korkad och åkt in och ut från psykvården under åren också för att hämta sina mediciner eller vad man ska kalla det i detta fall om man ska tro honom - droger.

Många är det, sk. förståsigpåare, som helt plötsligt poppar fram ur ingenstans och hävdar att de aldrig trott på han eller att de haft starka tvivel. Hmm, vart har de varit innan? Mig veterligen så finns det bara en förståsigpåare, som hela tiden, hävdat att Quick inte gjort det han påstår och det är Leif GW Persson.

Inte lätt att veta hur man ska ställa sig till saker och ting i detta fallet, men en sak - om han döms som oskyldig nu om han får resning i Högsta domstolen så tycker jag inte JK ska utdöma något skadestånd till han för att han suttit oskyldigt dömd. Han har ju faktiskt erkänt morden och i och med det så får han skylla sig själv.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0