Replik i taxin från nykterhetsrörelsen

"Jag är så emot alkohol så jag äter inte ens spritärtor."
Hmm, undrar vart den killens iq sitter.

Micke

Borgarnas politik.

Öppna ögonen gott folk och se hur dessa borgerlga politiker ser till att sko sig mest själva i samtliga politiska beslut de fattar.

Skattesänkningar, pigavdrag etc etc etc..

Denna politik får mig att tänka på sloganen "Vettig fördelning är från fattig till rik, det tycker vi moderata samligspartiet".

Micke

Svenska massmördare

Nu så visar det sig att Mathias Flink vill få sitt straff tidbestämt i stället för livstidsstraff. Allt för att slippa sitta av sitt straff efter det denna samhällsparasit gjorde mot de stackars 7 familjerna för många år sedan i Falun. Tack och lov att tingsrätten vägrade gå med på hans begäran utan han får vackert sitta och begrunda det han gjort ett tag till och jag hoppas innerligt på att han kommer att få sitta livet ut.

En kollega berättade vad han hade hört i taxin häromdagen och dessa ord är inte meningen att väcka de anhörigas känslor utan det är en bra ramsa att komma ihåg för att inte glömma det som dessa varelser har gjort de anhöriga.

En Svensk massmördare vad krävs för att bli det: "Man måste vara Flink i fingrarna och Qvick i tanken".

Micke

Skattesänkning för pensionärer

Regeringen visar återigen vilket samhälle de vill att Sverige ska bli. Nu så sänker de skatten för de allra fattigaste pensionärerna så att det ska få det lite bättre. Det största felet i detta som jag ser det och som tyvärr inte många pratar om är att dessa pensionärerna också får ett bostadsbidrag och vad händer då med detta när inkomsterna ökar, jo självklart så minskar det och vilken positiv effekt har denna inkomtökning då haft för våra sämst ställda pensionärer som har tjäna sitt fosterland? Tyvärr ingen utan det är bara de pensionärer som idag klarar sig på sin pension som får det något bättre och ju mera pension ju bättre får de och därmed så har klassklyftan återigen blivit större, samma som regeringen hela tiden har strävat efter.

Den gamla SSU slogan när vi gjorde ironi av den borgerliga politiken på 90 talet visar sig ännu vara sann, men nu gäller den hela alliansen: - "Vettig fördelning är från fattig till rik, det tycker vi moderata samlingspartiet".

Micke

Har en pappa rättigheter?

Har en pappa rättigheter att få vara med och bestämma om och runt sina barn i dagens sverige?

Om man skiljer sig och barnen bor lika på båda ställen samt delar lika på alla omkostnader runt sitt/sina barn så tycker man att det vore ganska naturligt att han har lika mycket rätt till barnbidraget också, samma rätt som mamman och därmed så skulle de dela detta lika. - Detta är i alla fall vad man skulle förvänta sig av dagens demokratiska jämlika Sverige. Men är det så i verkligheten? Nej då, mamman får om hon vill frivilligt lämna ifrån sig halva barnbidraget till fadern. Detta bidrag tycker jag ska delas lika mellan föräldrarna från den första dagen barnet är fött då det är en hjälp till barnet och inte någon lön eller ersättning till mamman för att hon fött barn.

Listan går säkert att göra ännu längre, bara att fylla på i kommentarerna om ni vill.

Micke

Eu - Ryssland. Patetisk maktkamp

Ja du, herr statsminister. Såg dig på tv i morse. Du var lika patetiskt nolla och intet sägande som vanligt. Sitta och tro att sanktioner från EU inte skull ha någon inverkan utan man ska komma med halvtaskiga uttalande och prata med dem. Jag kan tala om för dig att varken USA eller Ryssland bryr sig om vad lilla Sverige eller patetiska eu tycker för ni är så inkompetenta till att leda och styra både landet och eu så det är otroligt. Sanslöst dåligt skulle jag vilja säga.

Avbryt allt samarbete och handel med ryssland och det gäller alla världens länder. De länderna som fortsätter med att samarbeta och handla med dem ska v också strypa alla förbindelser och handel med...... Förresten, vart är USA och kampen mot terrorismen i världen nu när inte deras eget land står i centrum?

Man klarade inte av att prata med Hitler utan ha hade sin övertygelse, det har också Putin.

Micke

RSS 2.0