Expansiva Eda = 15 år efter sin tid,

Taget vid torget i Charlottenberg.

Ett företag som går ut med att man tar sina kunders intressens till godo och att man aktivt följer med i utvecklingen. Ja, det är vackra ord och som Eda Bostad AB marknadsför på sin hemsida med sammanfattningen: Ett bekymmersfritt boende med bra skötsel, närheten till centrum och störningsfritt.

Lite naivt är det att söka information om detta bolag. Om man kommer som utomstående till Eda kommun för att börja leta sig fram i kommunen så är ju kommunhuset en bra första anhalt. Där kan man stå vid ett vackert beläget torg i Charlottenberg och se sig om. Man ser en sparbank, ett gatukök, kommunhuset, biblioteket och några hyreshus. Där kan man också se en skylt framför det hyreshuset som heter Långholmen som hänvisar till att det är parkeringsförbjuden utanför markerat område och om man ser någon felparkerat så kan man ringa till Eda Bostad AB på telefon nummer 0571/20600.

Ganska intressant att man hänvisar till ett nummer till Eda Bostad AB som det är över 15 år sedan som Eda kommun hade. Hur kan det komma sig att denna skylt som står mitt i Centrum fortfarande står kvar efter alla dess år. Trots påpekanden vid ett flertalet tillfället både via telefon, muntligen till tjänstemännen på Eda bostad, via mail samt via en nättidning. Vid sökning i kommunens arkiv kan ingen räkning hittas med detta telefon nummer på vilket innebär att det är minst 10 år sedan detta nummer försvann i enlighet med bokföringslagen. Vid samtal med tjänstemän på kommunen med lång anställning har svaret blivit att det är minst 15 år sedan numret togs ur bruk.

Detta rimmar mycket illa i Eda kommuns strävan med att profilera sig som Expansiva Eda om man dessutom har ett sådant ointresse från sitt eget bostadsbolag att hålla ordning runt sina fastigheter.

Kommentarer
Postat av: Johnny

eda bostäder kan dra åt helvete med dessa dyra hyror dom lägger ut.. och inget jävla bredband får man på köpet i hyra heller... och så tar det minst 3 veckor för att vaktmästarn ska komma och fixa en liten jävla sak...



Eda bostäder nej tack till dom, har fått nog!

2009-12-08 @ 20:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0