HELare Eda?

Med ett HELare Eda så får vi folk som är ganska borta när det gäller politik.

De har via sina invalda gång på annat visat att de inte drar sig för att hänga ut anställda i media. Detta gör man inte som arbetsgivarrepresentant så som man med automatik blir när man hamnar i kommunfullmäktige och sen vidare till olika styrelser och nämnder.

De har gång på annan också bevisat att de SKA ha ALL sin vilja igenom och att de totalvägrar att se att andra kan ha något bra med i sina förslag. Har de väl bestämt sig för en sak, så är det det som gäller. Trots att deras förslag innehåller en mängd med direkta fel.

Visst håller jag med om att man kraftigt måste se över tjänstmännens behov och uppgifter. Sak samma som att man ska satsa på Hela eda och inte som det idag sker bara i central orten.

Men det finns så ohyggligt mycket merasom vi måste göra inom denna kommun. En del saker kan vi påverka själva så som skatter, vägar och skolor. Men när det gäller arbetslöshet, utförsäkrade, statsbidragen etc - ja där är HEL inget alternativ överhuvudtaget då de inte har någon kontakt uppåt inom politken, utan är ett litet lokalt gnäll parti.

Vad tjänar man på att ha en massa byggdeskolor här och där? Pengar till dessa tas från? Upprustning av sockervägen. Vart tas dessa pengar ifrån? Ja, vi kan hålla på så här ganska länge till... och det enda svaret de har att ge - minskad kommunal administration. Hmm, finns det så många miljoner att tjäna på detta? Tvivelaktikt, utan att ha kollat på siffror. Men, visst ska den ses över precis som allt annat i kommunen.

HEL är och FÖRBLIR ett populist parti med frågor som bara lockar väljare som sedan inte förstår sammanhanget inom politiken. PRECIS som partiledningen inom Hela Edas Lista (HEL)

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0