Idag är det dags.

Idag kommer jag att ägna hela dagen åt att skriva här på bloggen. Jag kommer att skicka ut så mycket jag bara kan. Om ni har något jag ska tycka till om så tas det tacksamt emot förslag på detta via de olika ställena ni kan få tag på mig som här i kommentarsfältet, min msn, yahoo, mobil eller mail.

Micke

Kommentarer
Postat av: Dalmas

Det är otroligt vad du är full i skit =)

Du har väll barn? Ta hand om dem istället för att gnola fram en massa skit på bloggen. Ok din arbetsgivare kanske skiter i vad du skriver, blir fin PR för Arvika Taxi att en av deras anställda stöttar prostitution och bordellverksamhet. Du är lika intelligent som en halv ringmuskel med andra ord=)

2009-12-17 @ 20:08:57
Postat av: Dalmas

Dessutom vill jag mena att vissa "damer" ska städa framför sin egen dörr före de kritiserar andra på punkter där de i själva verket mer sparkar på sig själva. Här i EDA är ju inte kvinnorna det mest svårfångade om vi ska säga så. I synnerhet inte dessa VISSA.

2009-12-17 @ 20:13:20
Postat av: Mikael Ensson

jag är inte anställd av Arvika TAXI din tönt som inte ens vågar stå för vem du är. Men du är väll återigen en av de utan hjärnceller som skriver om mig på Edaportalen.com.

Men fortsätta gärna och skriva skit om Arvika Taxi, inte mig emot då jag inte jobbar där. Ska du ha telefonnumret också? 0570 - 10700 är det till Arvika Taxi. Fakta är bra innan man öppnar käften, lappjävel.

2009-12-17 @ 20:26:00
URL: http://cyberbuddha.blogg.se/
Postat av: Mikael Ensson

Lätt att vara stor i käften när du inte vågar stå för vem du är - vet du vad jag kallar sådana TÖNTAR

2009-12-17 @ 20:41:47
URL: http://cyberbuddha.blogg.se/
Postat av: Mariann

Dalmas, du lär ju inte precis ha alla hästarna i hagen så som du skriver... Spelar INGEN roll om man bor i EDA,ARVIKA,ÅRJÄNG eller STOCKHOLM, tjejer e lika lättfotade ändå.. Men om du nu ska flyga på mej å Beth, så kan du väl va såpass rättfram å säga vem du e.. Eller vågar du inte stå för vad du skriver?? På dej så verkar det juh som att DU har varit på oss båda, vilket säger mer om dej än om oss.. Då vi är TVÅ, som KANSKE har vore på samma person nån gång, å du e EN som har vore på TVÅ... Hmm... Å e de så att du inte har vore på nån av oss, så går ju du runt å lyssnar på massa rykten å skitprat vilket gör dej till en rätt idiotisk person.. Man tar faktiskt reda på fakta INNAN man dömmer folk.. Man tar alltså reda på SANNINGEN från DEN personen det gäller.. Klarar man inte det så är man en extremt feg.. Precis som när man inte kan stå för vad man tycker å tänker.. Å de står FORTFARANDE inte nånstans att Micke stöttar nån bordellverksamhet!! Du verkar va en riktig mytoman.. (en som ljuger tvångsmässigt å tror på sina egna lögner) fall du inte visste betydelsen.. Och du måste ha nån sorts dyslexi eller liknande som gör att du kan läsa sånt som andra inte kan... Verkar som att du lever i en liten bubbla där bara din lilla påhittade fantasivärld existerar... Ah förresten, de kanske e du som vill starta bordellen, å blir sur å bara MÅSTE få ut din patetiska ilska på två tjejer som säger sanningen om bordell/tjejer å gamla snuskgubbar... Annars e de kanske så att du e en snuskgubbe själv å e sugen på lite lammkött.. Eller du kanske e riktigt sotis på ALLA dom som får va me mej å Beth, åsså e de ingen av oss som vill ha lilla dej.. Hahaha sönn!! Nåt e de iaf som inte riktigt stämmer... Du har ju inte ens haft mod te å svara på min kommentar efter de du skrev... Nä väx upp nu.. Bara för att du knappt orkar stå ut med ditt lilla patetiska liv så betyder inte de att du måste racka ner på andra.. Du lär ALDRIG lyckas me de du försöker ändå.. Tycker synd om dej..

2009-12-17 @ 21:12:03
Postat av: Dalmas

Jag älskar er alla. Snälla leta inte upp mig och slå ner mig snälla! jag är så rädd för er! BUHUUU!

2009-12-17 @ 22:47:21
Postat av: Mariann

Moget...

2009-12-17 @ 23:08:13
Postat av: Rebecca

Har läst de flesta av dina bloggar. Du gör ett bra jobb.

Men har reagerat på denna "Dalmas" nu. Hn verkar ha något emot dig och dessa två tjejer som gör att hn försöker trycka ner er eller vad man ska kalla det. Men som det ser ut är ni tre, tre starka personer som vågar stå för vad ni skriver, säger, gör, tänker och tycker. Tycker att det är strongt gjort av er, inte många som kan stå för sina åsikter eller stå upp mot en okänd människas illamenande kommentarer. Ni verkar inte bry er så mycket om vad denne tycker, men kan förstå om det är irriterande. Håller med Mariann, visa att du är såpass vuxen att du kan stå för det du skriver. Att vara "anonym" är ett tydligt tecken på osäkerhet och ovetande. Det måste ju finnas en anledning till varför du skriver som du gör, men inte kan säga vem du är. Det verkar som att du känner eller tror att du känner dessa människor och att du faktiskt är rädd för dem, någon annan eller något. Annars hade det inte varit så svårt att erkänna vem du är och stå för det du skriver. Dessa tre kanske är dina vänner, vänner som du är rädd för att förlora om sanningen kommer fram vem du är.. Eller är det bara fake för att skapa irritationer och fler kommentarer för att kunna irritera ännu mer? Hur som hellst så tycker jag att du är en ynklig människa som inte kan stå för dina ord. Men med tanke på hur du skriver och vissa ordval så tvekar jag på att du egentligen är vuxen.

2009-12-17 @ 23:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0