Ny dokusåpa!!!

Är så trött på alla påhitt som TV världen skapar när det gäller alla dessa dokusåpor och tävlingar. Just nu är det någon hysteri runt musik och dans och ärligt talat blir det ganska enformigt. Tänka sig alla dessa matlagningstävlingar då som pågår eller matlagningsprogram. Huvva.

Nej, en idé med enormt mycket spänning, fart, hetsjakt, livesändningar dygnet runt, gps positionering med fördröjning och sex. KAN en såpa bli bättre??

Upptagen Man/Kvinna säker Älskarinna/älskare. Sedan kan ju den bedragna jaga paret. Om de blir påkomna av sin andra hälft vinner de en summa pengar. Allt för att höja jakten....

Hmm, ja jäklar vilken show. Frågan är om hur mycket säkerhetspersonal det går åt?

Gillar ni idéen?

Kommentera gärna.

Micke


Kommentarer
Postat av: Anonym

det hade iaf jag tittat på.. bara hoppas man slipper se nån man känner ;)

men helt klart värt o se.. hade tom dumpat min vanliga serie för o se det...

2009-12-08 @ 20:05:19
Postat av: nesse

ja är så glad att ja har Parabol så ja kan välja andra kanaler att se på.. men när kommer den leverantör som bara levererar de kanaler jag valt?

2009-12-08 @ 20:18:40
Postat av: johnny

njaaa... amazin race och fear factor e kul att se hur skitiga dom blir haha

2009-12-08 @ 20:29:55
Postat av: pia room

Den iden har du snott av mig Micke!

2009-12-08 @ 21:44:22
Postat av: H51

Såpor, sopor eller trailertrash. Kalla det vad som helst, det äckliga är alla dessa fejkade situationer och plast människor som levereras på bästa sändningstid, och faktiskt dygnet runt i repriser.

Vad sänder det för signaler till våra ungdomar? Allt för många har redan stora problem i skolan och bland kamrater att finna sin identitet, och känna att man duger. Men i dessa tider så kanske det det enda jobbet som våra ungar kan få är en kändis! Det vill säga om man ser ut som en Barbie eller Ken, och börjar med botox och silikon redan i låg stadiet. Fy fan vart är världen och Sverige på väg?

2009-12-08 @ 22:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0