Reinfeldt eller Mona. Välj på Pest eller Kolera.

Som gav oss en massa människor som riskerar att bli ekonomiskt utfrysta från det Svenska samhället tack vare regeringens mål om full sysselsättning. Det Reinfeldts moderater egentligen menar är att vi ska ta bort det sociala trygghetssystemet som finns i Sverige och klarar du inte av att skaffa dig ett arbete, ska du bo på gatan, tigga och leva på Soppkök, precis som den amerikanska modellen

Ni kan läsa vad Reinfeldt säger här.

Välfärdens utveckling står samma korkskalle till statsminister och säger. Ställ er återigen frågan. Vilken välfärd och för vem ska den vara tillgänglig? Moderaternas och regeringens modell är och har så varit de senaste 40 åren ungefär - kan du betala för dig så får du ta del av sjukvården, barnomsorgen etc. Återigen precis som det är i USA. Reste då? Ja, de spelar ingen roll. Vi tillhör tjänarklassen (det är så de ser på arbetarna) och oss skiter de i.

Och så kommer ett nytt utspel från Reinfeldt Trygghet från våld och brott. Yep, en polisstat som det är i USA. Kontroll från staten. Registrering av politiska åsikter. Registrering om vad vi gör på internet. Registrering om du är med i facket och a-kassan. Ja, i stort sett registrering av det mesta. Känns det igen? Detta är mina vänner en blandning av systemen från USA och Storbrittanien. Frankrike är också på väg mot denna modell. Tyvärr är det inte hela sanningen som vår käre statsminister far med. För det verkligt farliga våldet som finns i vårt samhälle, det klarar inte polisstaten kontrollera. Vill inte och kan inte då detta innebär en mycket större arbetsinsats rent fysiskt. Enklare att övervaka och slå till när man ser elektroniska saker och sedan fällande domar och konstatera att statestiken blivit bättre över uppklarade brott.

En kombination av det vänstra och det högra alternativen anser jag vore det bästa. Just nu är det pest eller kolera politik som förs i Sverige.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0