Reinfeldt misshandlar de svaga i samhället.

Ja, detta var den en annan mig som skrev i kommentars fältet till denna artikel angående regerings sjukförsäkringssystem.

Ja, nu är de allihop ute och kämpar med att försöka reparera skadorna som regeringens oansvariga socialförsäkringspolitik. En politik som går ut på att alla ska ut och jobba på det ena eller andra sättet oavsett hur sjuk man är för då ska man kunna hitta ett annat jobb. Ja, nu är det ju så att det inte riktigt fungerar på detta sätt i alla lägen, även om tanken i det hela kanske inte är så dum. Men man kan inte hasta igenom ett sådant stort förslag som detta är. Här har vi väll det största felet med förändringen som skedde.

Regeringen Reinfeldt startade sin politik med en rivstart efter det förra valet. Man hade fruktansvärt bråttom med att driva igenom sin politik. En politk som går ut på att så många som möjligt ska jobba, skatterna ska ner. Arbetslösa och sjuka ska leva på socialbidrag och med så hög skatt som möjligt. Ja, tragiskt att man väljer att sparka på den som redan ligger. Men å andra sidan, är detta ju traditionel Moderat politik som vi ser drivas igenom med hull hår.

Nu är Jan - Evert Rådström också ute och ser sig om i vårt lilla län och påstår sig fundera på vad det var som gick fel. Ja, svaret på den frågan är väldigt enkel. Ni blev genomskådade av samtliga i Sverige, först var det facket och era politiska motståndare var de första som gjorde det. Regeringen gick ut och sa - Nej då, så blir det inte. Sen kom försäkringskassans personal ut och konstaterade sak samma och regeringens svar blev återigen sak samma - så blir det inte. Men när journalisterna började dåna ut i denna fråga och regeringen konstaterade att det är snart val, ja då står den Moderatledda Alliansen som några hundvalpar och böjer huvudet och med svansen mellan benen och påstår sig veta att något gick fel. Yep, ni kommer att förlora valet på denna fråga. Och ni påstår er bara vilja göra något åt saken, men vad är ni egentligen ute efter? Vågar ni gå ut med det offentligt Rådström?

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0