Rekord

Den senaste tiden har denna blogg klättrat från plats 14000 ca till att landa runt 5000 på bloggtoppen. Jag har fått blodad tand, men vill gärna höja mig till att hamna bland topp 100 eller varför inte de topp 20. Men frågan är hur jag ska lyckas? Förslag på hur jag ska förändra min blogg för att komma dit? Vad vill ni läsa om här? Kom igen HJÄLP mig gott folk. Layouten funderas det redan på, något annat??

Micke

Kommentarer
Postat av: H51

Grattis! Det är jobbigt att blogga, många faller ut snabbt. Det är som allt annat här i livet, det är inte gratis att producera något som är bra. Det tar tid, kräver energi och entusiasm. Skall man bli bra på något måste man tänka äta och skita sitt jobb som det heter. Har man ambitioner och siktar på några blogglistor som du nämner, krävs ännu mer av allt. Det är inte bara bara och inte för alla.

Designen är visserligen viktig, men du säljer ju inte design, du säljer dig själv, dina tankar osv. Tyckte redan den förra designen var neutral och bra kanske blev den lite svulstig efter ett tag, men ändå bra. Tycker inte den nya tapeten tillför något, blir bara tröttsam och stör innehållet, nämligen det du säljer. Vad som skulle göra sidan bättre är bilder och eventuellt lite illustrationer som berikar skriften. "Nej försöker inte skaffa jobb!" Men som sagt det innebär jobb massor av mer jobb, samma problem hade vi på portalen i början, tills vi insåg att vi kunde inte bevaka allt, det gick bara inte. Kul att du har ambitionen att göra ett bra jobb, det är därför du har fler besökare, inte pga. en ful bråkig tapet!

Keep up the good work!

2009-12-13 @ 22:32:48
Postat av: H51

Glömde att nämna det viktiga i att synas i alla sociala medier typ Facebook, Twitter, Edaportalen, tidningar mm. Det är antagligen största anledningan till ökningen av besökare.

2009-12-14 @ 15:11:47
Postat av: H51

http://thefuturebuzz.com/2009/12/10/blogging-stats-facts-data/

Här kan du få statistik över bloggandet.

2009-12-14 @ 15:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0