Socialismen är död!

Tyvärr så är det så. Allt för många människor bryr sig bara om sig själva och på att tjäna så mycket pengar till sig självt så att vi glömmer bort alla andra människor runt om oss som kan behöva vårt stöd i vardagen. Men bryr vi oss? Nej, egentligen inte, tyvärr. Men alla heder åt samtliga som inte har gjömt bort medmänniskorna.

När kommer då socialisten inom oss fram? Jo, vid alla galor där vi ska skänka pengar och på tex postkodlotteriet. Då ska vi passa på och visa framfötterna. Men i den enkla vardagen, ja då är det inte allt för vanligt, tyvärr. När hjälpte du aktivt en medmänniska som inte är din släkting antingen praktiskt eller ekonomiskt??

Micke

Kommentarer
Postat av: Johnny

jag hjälper praktiska delen som t.ex köra bröderna olssons mamma hem från konsum... hjälper hellre folk ja känner än t.ex afrikanare å det anser ja att de är inte mitt problem att lägga i näsan i blöt vad dom gör hur mycke än dom visar på tv hur bla bla bla bla svårt dom har. GE FAEN OCH FÖD UNGAR FÖR HELVETE. det finns faktiskt gratis kondomer därnere och läkare att göra abort! betalar vi inte nog med jävla massa skattepengar på andra länder att skicka militära för bygga upp ett samhälle för dom. en sak till om det skulle bli krig och vi invanderad så är jävligt mycke länder som e skyldiga oss en jävla massa tjänster, det e bara upp till dom om de ställer upp för oss!

2009-12-06 @ 10:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0