Vägverket

Visst är det fascinerande att det svenska vägverket kan sköta sina vägar så dåligt som de gör. Det är bara att titta på vägen mellan Årjäng och Arvika och det finns säkerligen en massa andra ställen runt om i vårt avlänga land som det finns liknande eller sämre insatser gjorda av vägverket eller dess entreprenörer.

Taxibilar (jag kör taxi själv i området), köpr omvägar för att koma förbi de värsta områdena, Är det denna brist på vägunderhållning vi betalar för? Tvivlar starkt på det. Den svenska standarden på vägnätet har minskar enormt allt eftersom vägverket kom på den geniala idéen med att låna pengar från de svenska kommunerna för att de skulle få förtur till de pengarna som de svenska vägverket hade. Årjängs kommun är faktiskt ett jäkligt bra exempel på den saken i frågan.

Utan er förre riksdagsman så hade inte Årjängs kommun och E18 kommit på kartan i den utsträckningen som det gjorde och det mjölkade skattemedel från oss andra. Och notat för kalaset . ja, det ser ni nu. Inte bara denna kommun eller väg som hjälpt oss till att få den vägstandard vi har idag, men tillsammans blir ni många och idiotibyggena suger mest.

Värt att tänka på när vi åker omvägen runt Koppom som är 7 kilometer längre men 10 minuter kortare.

Micke

Kommentarer
Postat av: Nesse

Har varit en del utanför länsgränsen både uppåt ,neråt å höger å vänster ;)

Och ja tycker det finns en röd tråd.Så fort man kommer in inom länsgränsen så börjar eländet!! rena rama tvättbrädan ju. Varför ska det va så?

Å det känns skamligt att kalla 61:an för riksväg!

Byväg är det snarare. Dåligt vägverket.

Å den nyasfalterade delen mellan Åmot å arvika vad är det för asfalt?!! totalt värdelös. Får hoppas det kommer på lite mer asfalt till året

2009-12-17 @ 17:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0