Israelisk förtryck - Tiden gör dem till vinnare.

Allt eftersom kriget får dortgå och dagarna går så riskerar det att bli ett "glömt" krig då nyhetsvärdet minskar dag för dag och då nyhetsredaktioner inte rapporterar lika mycket så risker detta övergrepp att glömmas bort och det är precis det som den Israeliska regeringen vill.

Men det är just därför så viktigt att vi fortsätter att prata, skriva, blogga och på annat sätt visa att vi inte glömmer. Vi måste fortsätta att INTE handla israeliska varor, varken nu eller vid ett senare tillfälle.

Många är de ledare, journalister, skribenter och andra tyckare som kritiserar Israel i detta krig, jag själv är en av dem. Men, de som verkligen kan sätta tryck på den Israeliska regeringen, världens ledare gör tyvärr ingenting annat än att bara prata. Ingenting på grund av en rädsla att bli straffade tillbaks av bland USA. Jag menar import/export tullar på varor till och från detta land.

Ja ni vänner ute i världen - fortsätta skriv, fortsätt tyck, fortsätt aggera och framförallt fortsätt BOJKOTTEN av Israeliska varor.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0