Littorin lämnar riksdagen.

Är det okej att en svensk minister eller riksdagsman har så dålig kontroll på sitt temperament att han/hon blir så förbannad att han lämnar riksdagen? Nej, självklart inte. Alla politiker i alla debatter står ju och kastar skit på varandra och inte mycket vettigt blir sagt och detta gäller i största del också Littorin då han har en debatteknik som är ganska vidrig att lyssna på. Förlöjliga alla andra så mycket som möjligt går den ut på. Ganska fascinerande då att samme person blir förbannad om de kastar skit på han.

Kanske dags att växa till sig innan man blir minister, man ska inte behöva ta stesolid eller annat lugnande för att hålla sig lugn under en debatt.

Det är ju så att denne minister mestadels har stått och klagat och kastat skit på de arbetslösa i Sverige. Om hur värdelösa de är etc. Det var verkligen hög tid att denne minister fick smaka på sin egen medicin.

Synd bara att han har hunnit göra sig själv mycket rikare och de sjuka och arbeslösa ännu fattigare innan han visade sitt rätta jag.

Micke

Kommentarer
Postat av: Jeanette E

Där har du alldeles rätt du :-)

2009-01-16 @ 20:43:33
Postat av: vibbe

Skulle gärna vilja ge en bra kommentar till detta .. verkar vettigt.. Men vet tyvärr inte vem denna minister är.. Aldrig hört om ..



Vibbe

2009-01-16 @ 20:49:29
URL: http://nikegirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0