Påven, - en kyrkans man?

Ja, det kan man verkligen ställa sig frågan och det är ju inte första gången som den frågan ställs.

Det är ju så att påven var med i Hitler Jugend, i och för sig inget konstigt med det med tanke på hur historien såg ut då. Det var ju inte Nazismen mot världen då utan det var Nazismen mot kommunismen och fan vet om Stalin var ett dugg bättre än Hitler. Tycker de var lika vidriga båda två.

Nu då kan man ställa sig frågan om SSPX har något inom kyrkan att göra. Hmm, ja påven har ju vid ett flertalet tillfällen framfört sina åsikter om att en människa inte har samma rättigheter som en annan utan det beror på mycket olika saker som kyrkan har bestämt. Saker som kön och sexuell läggning är ju saker som påven har tryckt ner på om man ska få gifta sig i kyrkan eller om man ska få bli präst så då är ju inte steget så långt tll att också hudfärg, hårfärg, ögonfärg eller annan fysisk förmåga skulle misspassa kyrkan.

Ja, visst är världen en knepig och framförallt kyrkan en konstig del av den. Står och stampar kvar i något gammalt och förlegat.

Det är inte ok att vara homosexuell och gifta sig i kyrkan. Det är inte ok att vara kvinna och präst. Men det är ok vad prästerna gjorde mot de stackars pojkarna (ja det är inte glömt och borta) för det tystade Vatikanen ner. Sjuka gamla stofiler i denna stat.

Micke

Kommentarer
Postat av: vibbe

Mycke riktigt.. tycker att en sånn syn på saker är helt sjukt.. finns mycke sånnt i världen..



vibbe

2009-01-24 @ 20:29:49
URL: http://nikegirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0