1 krona

Tänk om man skulle se om alla mina bloggläsare har lust att rädda mig??

Värt ett försök. Kan inte ni var och en skicka in en krona var till mig för varje gång ni läser något ni gillar, ogillar eller på annat sätt reagerar på det ni läser på denna blogg.... Tror inte jag får ihop några summor men... Kontot finns i skandiabanken. clearing nummer: 9150 kontonummer 899.294-2. Självklart så får ni skicka in andra belopp också eller avstå.. hehe.

Tack på förhand.

Micke

Snygglos på Nyheter24.

Hollywoods snyggaste enligt listan på nyheter24 hittar du här: http://nyheter24.se/noje/kandisar/166200-bildextra-de-ar-sexigast-i-hollywood   


Synd bara att bara stailad skönhet ska få vara med och inte alla naturligt vackra som finns, men det är väll så i denna kropps och utseendefixerade värld som vi lever i.

Micke

Snart arbetslös?

Vet inte om jag ska skriva denna text här eller inte, men jag gör det ändå. Blir jag hängd så blir jag.

Många rykten går just nu om min arbetsgivare om att saker och ting inte står rätt till inom bolaget runt om ekonomin. Men vi som kör, märker ingenting större mera bekymmer mera än att lönen kommer några dagar efter att den ska. Detta kan ju förvisso vara ett tecken på en stadig obalans emellan in och utgifter, men det kan också vara ett tecken på att han sannerar sin ekonomi och då är det ju en positiv sak.

Hoppas på att det bara är en liten tillfällig svacka och att saker och ting snart vänder. Jag har haft två riktigt bra chefer under mitt arbetsförda liv och denne är en av dem så jag tycker att det är synd om det skulle gå galet. Sen har jag självklart haft andra som varit bra också, men inte fullt så lätta att ha att göra med och kamratlig av sig, självklart har det funnits dåliga och usla också, men som sagt - han jag har nu, gillar jag.

Hoppas på att det går vägen.

Micke

AMF-pension, Vanja Lundby Wedin

Hur kan man skylla på att man blivit förd bakom ljuset på det sätt som Vanja påstår sig ha blivit i denna fråga? Det är ju så att styrelsen har det yttersta ansvaret för verksamheten och man har möten som blir protokollförda. På mötena så tas diverce frågor upp och man får som styrelseledamot alla hanlingar i förväg så att man i lugn och ro kan läsa in sig på de saker som kommer upp på mötet. Då är det ytterst viktigt att man läser dem och inte bara antar att allt är i sin ordning. Sen så i slutet av året så får man en årsberättelse som man går igenom de viktigaste händelserna och en av dessa händelser som ska tas upp enligt lag är de olika pensionsavtal som slutits och vad dessa också innebär. Dessa ska godkännas av årsmötet och i och med det så läggs årsberättelsen till handlingarna och sen så beviljas styrelsen ansvarsfrihet eller inte och i de allra flesta fall så får den det också och då ska allting vara i frid och fröjd. Men nu så verkar det som att några personer i maktens ledning har fått lite kalla fötter, då vi gräsrötter börjar få nog av alla dessa avtal som sluts av dessa toppar i Sverige och man vill nu släta över det mesta.

Jag skulle vilja ha lite svar från någon i LO Värmland i följande frågor till att börja med:

1. Vanja tycker att fd. AMF basen ska betala tillbaks 20 miljoner kronor. Hur mycket får han behålla och är det LOs gemensamma syn att denna restsumma är skälig?

2. Om nu Vanja avgår från sitt förtroende uppdrag som LOs ordförande - Vad har hon i antalspension från LO samt andra förtroendeuppdrag som hon har?

3. Vanja självt har fått bära ett hundhuvud för denna händelse, ett hundhuvud som hon ska bära gemensamt med övriga styrelseledamöter inom AMF. Vad har de andra i AMFs styrelse för pensionsavtal den dagen de avgår?

4. Tycker ni, inom LOs ledning att samtliga pensionsavtal som finns inom riksdag, regering, stat, kommun och inom de "egna" leden är skäliga, då det knappt finns pengar över till oss "vanliga arbetare" och som knappt har en möjlighet att påverka våra löner i och med att strejkrätten i stort sett försvann för många år sen.

Vi kan ju börja i denna ända i alla fall.

Micke

Avfallskvarnar.

Många är de här i värmland som i dagarna har fått reklam om dessa produkter. Men det största problemet är kommunernas ovilja att ändra i sina system så att dessa ska kunna användas. Det finns de kommuner dock som är undantagna, men inte min hemkommun. Här var ursäkten - det är för dyrt att ta hand om avfallet och vi har inte kapicitet till det på reningsverken och så hotade de personen som använde den med vite.. Hmm, så miljömässigt tänkande ska hotas med vite? Inte bra och som jag tycker - inte rätt.

Vi är många som lever i lägenhet och som inte har möjlighet att kompostera utan då är det tyvärr bara sopkorgen som är alternativet för matavfallet. Detta är ju inte bra. Kanske det är läge för kommunen att ha en separat soptunna så att man kan kasta komposterbart avfall där? Sådant system finns ju redan i vårt grannland Norge. Detta innehåll skulle man säkerligen kunna göra mycket nyttigt av i stället för att bara elda upp det, saker och ting som jag inte tänker skriva om här då jag saknar kunskapen, men kommentera gärna om någon har.

Micke

Kvälls och nattöppna dagis i Eda kommun?!

Den politiska ledningen med SOCIALDEMOKRATERNA i spetsen har bestämt att man ska lägga ner det kvällsöppna dagiset i Eda kommun. Förövrigt det enda kvällsöppna dagiset som fanns. Varför? Jo, för att de ska spara pengar för att hålla budgeten. Men vad innebär detta i det långa loppet? Jo, en minskad attraktionskraft och därmed så småningom ett ännu mindre skatteunderlag till kommunen som kommer att innebära ännu fler besparningar och försämringar. Hur ska man då kunna stoppa detta skenande ekorrhjul som Eda kommun befinner sig i? Ja, bra fråga som det är svårt att ge något direkt svar på. Men en försämringen leder aldrig till en förbättring utan det heter försämring av en anledning.

Jag och många med mig, gärna betala lite mera i skatt om vi vet att dessa extra skattepengar oavkortat går till ett syfte så som att öka servicen inom vård, skola och omsorg. Här behövs det stora insatser och med en ökande äldre befolkning så kommer behovet av insatser, service och stöd öka - men vi har också en negativ utveckling inom barnafödandet inom kommunen som kommer att leda till ett minskat behov av alla de skolor, förskolor och andra barnverksamheter som finns inom kommunen. Här finns det alltså både kortsiktig och långsiktiga föedelningsalternativ att hitta samt våga genomföra.

Ett måste för att denna kommun ska överleva, det är att vara attraktiv för barnfamiljer och för andra familjer också självklart. Då, för att man ska öka attraktionskraften så måste man satsa på attraktivt boende, bra öppettider inom barnomsorgen, bra skola, utvecklingsmöjligheter för företagen, stort utbud av fritidsaktiviteter, närheten till djur och natur, förenklad kommunal service, ökad social service inom äldreomsorgen, miljömedvetenhet inom kommunen, aktiva tjänstemän, stor möjlighet att påverka de politiska besluten samt politiker med stark förankring inom kommunen. Detta är bara några av sakerna som man måste genomföra, dyra och i många fall tuffa beslut som måste fattas, men ett måste. Dessa saker blir inte enklare att genomföra då Eda kommun i alldeles för många år har styrts av en politisk ledning som har saknat både vilja och kompetens oavsett partitillhörighet utan har ägnat sig mera åt personliga vendettor inom och utom de egna leden.

Dessutom så står det i skol lagen (detta är ej ordagrant men en innebörd) - kommunen ska erbjuda barnomsorg efter föräldrars behov och efter förmåga. - Denna text måste ses som att kommunerna ska följa med i utvecklingen inom samhället och se efter de behov som har förändrats från dåtid till nutid och detta gör inte Eda kommun, utan står tyvärr kvar i dåtiden.

Micke

Terry Evans

var i Charlottenberg. En spännande och intressant upplevelse. Vad han berättade om, det tänker jag inte avslöja då jag alltid har tyckt att saker och ting som händer där, det ska stanna där.

Ska man tro på det eller inte? Ja, mitt enkla svar på den frågan är - upp till var och en, men innan du bestämmer dig så gå på en seans och se, först då kan du med säkerhet avgöra,

Betyg: ++++

Plats: Folkets Hus i Charlottenberg.

Hoppas att han kommer tillbaks, för då kommer jag tillbaks.

Micke

Bonus systemet i Sverige.

Sluta skyll i från er. Ni vill ha bonusar och andra förmåner och roffar åt er så mycket ni bara kan utan att ni bryr er. Lite intressant är det att nu när journalisterna har fått upp ögonen för detta och pratar om det så får ni kalla fötter och betalar tillbaks pengarna till företaget som ni arbetar på.

Och ursäkten som ni kommer med nu det är - "Vi trodde inte att det skulle bli sådan uppståndelse" - vad fan tror ni egentligen när ni ska ha extra löner för allt inklusive dåligt arbete (jag har en årslön bestående av 12 månadslöner, jag har ingen bonus på extra månadslöner utan gör jag ett dåligt jobb får jag sparken). - "Jag ville egenligen inte ha pengarna" - jaså, inte det? Vad fan skrdv du då på anställningskontraktet för? - "Vi måste betala sådana löner för att få kompetent folk" - ja jävlar är väll den enda kommentar som man kan lägga till det.

Dags för den svenska politiska ledningen att införa en lag som gör dessa bonus system som gör dessa bonusavtal, fallskärmar etc förbjudna enligt lag. Dessutom så måste man sätta sig ner och införa ett gemensamt statligt system vid anställningar så att ingen generaldirektör kan gå bakvägar och anställa folk efter eget tycka - utan uppdagas sådant så ska detta omedelbart medföra till avsked av generaldirektören och den person som har blivit anställd utan ytterligare lön och andra förmåner.

Vi kan också titta på varför riksdagens ledamöter samt regeringes ledamöter till en majoritet, bara sitter så länge som de behöver för att senare lyfta pension från staten. Detta görs för en sak och de påstår att det är för att släppa fram nya förmågor, men egentligen så är det ju bara för att avgå och få pengar för att slippa att göra något mera.

Ni är och kommer samliga direktörer och andra ledare inom "maktens" Sverige bara ute efter att roffa åt er själva så mycket som ni bara kan och egentligen så skiter ni i hur ni gör ert jobb. Var så pass rakryggade och tala klartext, ni är ju genomskådade för länge sedan i alla fall och det är bara patetiskt att höra er stå och skylla ifrån er. Sedan om ni sitter i AMF, SEB, Swedbank, riksdagen eller på något annat ställe i maktens Sverige så spelar det ingen roll. Det spelar tyvärr inte heller någon roll vilket parti som styr Sverige - för tyvärr så är det samma skrot och korn i grunden.

Micke

Tjänarinnans berättelse

Författare: Margaret Atwood

En bra berättad bok, verklig händelse eller inte - ja det får vi avgöra själva. Men, tragiskt vore det om den är sann.

Betyg: +++

Micke

Porkys

En klassisk film som jag sett vid många tillfällen.. Japp, Lassie lever..... hehe.. Utan att ha sett denna film så har man inte upplevt filmhistoria.

Fillmen lånad av Exhustrun

Betyg:+++

Micke

Ett inlägg i världsdebatten.

Inte bara i världen utan även i Sverige....

http://www.youtube.com/watch?v=B_UEJmE4Lv4

Micke

Att vara arbetslös - ett helvetes jobb...

Att vara arbetssökande i dagens Sverige är ett jätte jobb... Man måste gå på en massa möten, söka en massa jobb (jobb som man kanske inte ens vill eller kan ta, men man måste ändå), papper hit och papper dit och ännu mera papper och intyg. Det är jävligt mycket att göra.

Vad säger då reglerna? Jo, att man måste stå till hela arbetsmaknadens förfogande och söka alla jobb man kan och har utbildning till samt de jobb som man blir anvisade. Men, reglerna säger ingenting om att man inte får ha oskäliga krav för att få en anställning och då kan du inte bli avstängd.

Så mitt råd till dig som är arbetssökande om du måste söka ett jobb och absolut inte vill ha det... Fria hemresor tor en gång i veckan, gratis boende, 20 timmars arbetsvecka och 200000 för mycket i lön, ingen karens vid sjukdom. Då får du absolut inte jobbet du inte vill ha och du blir inte heller avstängd. Kan vara bra i dessa tider, med stundande massarbetslöshet.

Micke

Sluta röka?? - del 2

Det gick inget bra.

Micke

Maktens Sverige.

Sverige styrs idag av ett mycket fåtalet personer som med all rätt kan kallas för en maktelit. En makelit som gör allt för att roffa åt sig så mycket de kan på många olika sätt. Man hade hoppats på att denna elit inte hade nästlats in sig inom arbetarnas led, men det verkar ju snarare som att de verkligen har gjort det och detta är något som jag inte gillar. Så vad kan vi då göra åt saken? Kan vi göra något åt saken? Har vi några bra medel som vi kan sätta emot?

Ja, det har vi och ett av de kraftigaste medlen vi har, det är våra pengar. Sparpengar, fondpengar och pensionspengar. Vi är ju några runt om i Sverige som inte har ett så högt sparkapital eller fondkapital, men alla har vi ett pensionskapital som vi själva kan styra över till olika bolag som inte har bonusar, fallskärmar och fantasilöner. I det oranga kuvertet så har vi lite olika summor och dessutom så kommer det nya pengar varje år i varierande storlekar. Men det är ganska intressant att tänka på att våra summor tillsammans blir enormt många miljarder, miljarder som denna maktelit vill komma åt för att förvalta och plocka avgifter av. Miljarder som de kan investera och tjäna pengar på. Dessa miljarder är en verklig maktfaktor mot denna maktelit.

Under veckan som var så sällade sig SEB och AMF pension till skaran, som visar vad de går för. Vi skiter i dig och plockar åt oss allt vi kan skaran är det jag pratar om. Sen, när det börjar osa hett om öronen på dem, när journalisterna börjar skriva om det, ja då blir det krismöten där de gör det som de kan för att släta över det hela. Varför? Jo, för att de är rädda om företagets kapital och för vad som kan hända om spararna plockar ut sina pengar. Men sen, när den värsta stormen har lagt sig, så kommer denna elit att smyghöja sina förmåner, löner och bonusar igen och vi är tillbaks på ruta ett i alla fall - OM inte vi sparare har ögon/öron med oss eller i bästa fall reagerar från första stund och plockar bort vårt maktkapital och för in det i ett bolag som styrs på ett annat sätt. Det har jag gjort.

Jag var och kommer aldrig att bli kund i SEB så det var ingen större mer fara att skita i det bolaget. Swedbank har jag redan avslutat mina kontakter med så det styrs lika värdelöst. Idag så har jag nu flyttat mina PPM pengar från AMF Pension till KPA etisk ränte fond. Detta har också sambon gjort och jag hoppas att många andra kommer att flytta sina pengar från AMF till något annat bolag som inte har en massa bonusar och maktgalna ledare. Men tyvärr så tror jag inte att det kommer att bli så, då tyvärr allt för många bara stoppar undan det oranga kuvertet utan åtgärd, när ni egentligen skulle behöva ta tag i det.

Micke

The mist

Så återigen ett klassiskt "skrämm" mig drama som producerats av USA. Varför alltid samma innehåll? Farliga amerikanska militären som kan och har så mycket, men de kan inte hitta Usama bin Laden. Jaja, det är väll kanske inte meningen heller eller så har de gjort det utan att säga något. Filmen har dock ett oväntat slut och sånt gillar jag och därmed lite högre betyg.

Filmen lånad av exhustrun.

Betyg: +++

Micke

PPM 12/3

Blev inte riktigt så som jag skrev...... Det blev 70% räntepapper i amf och så blev det 30% kina fonder.... Förr hade jag 40 % räntepapper och 60 % Kina fonder.. men någor mera pengar säkrade i alla fall.

Micke

Ekonomisk utveckling.... avveckling?

Vad är det som gjort att vi hamnat i den världsliga ekonomiska kris som vi hamnat i? Jo, allt för många är ute efter att tjäna snabba pengar. Snabba pengar har varit ledordet inom ekonomin i många år nu. Men är snabba pengar bra pengar? Ja, förvisso, men det är inte en hållbar lösning.  Man måste ha en trygg grund att stå på. En grund som var och en kämpar med och efter och för att utöka varje dag, på lite olika sätt..

Därför så tror jag inte att botten är nådd så jag drar tillbaks mina korvören i mitt oranga kuvert från ppm och satsar 100% på räntebärande papper med låg avgift.

Micke

SEB

SEB gör som vanligt inom den finansiella världen och höjer sina löner till dem som redan tjänar ohyggliga summor pengar ytterligare. Sedan så försvarar ordföranden i SEB sitt beslut i media (konstigt hade det ju varit annars).

Så vad sammanfattar detta nu då. Jo, det som många kunder stört sig på i många år och som visar sig mer och mer bland oss yngre att vi inte längre är trogna den gamla banken (som våra föräldrar och deras föräldrar var), då dessa enorma banker inte är bra banker utan de är bara ute efter att mjölka oss på pengar i form av olika (och en jävla massa) avgifter för allt de gör.

Ja ni, bytt bort om ni har konto i de stora bankerna så som SEB, Handelsbanken, Swedbank etc.... De är bara en dålig affär.

Micke

Uniformerade bilar.

Tänk vad mycket man ser i trafiken som yrkeschaufför. Vi är enormt utsatta för risker i den stressiga arbetsmiljö som vi har på många sätt. Vi har en arbetsgivare som manar på, vi har en central som skickar ut uppdragen vi har. Vi har kunder som kan vara stressande och vi har medtrafikanter som i många fall kör mycket bra men det finns också undantag. Åker man i en uniformerad bil, buss eller lastbil så är det ytterligare anledning till att man ska följa trafikreglerna då man har flera ögon på sig i trafiken och man blir dessutom granskad hårdare av dessa bevakande ögon.

Min fråga är nu: Du, polis, som framförde polisbil 1860 (hundpatrull stod det på sidan) i centrala Arvika, onsdagen den 11 mars 2009 vid 14.30 tiden och inte stannade vid två övergångsställen, trots att det stod folk vid dem. Gäller inte trafiklagstiiftningen också dig?

Micke

Sluta röka??

Någon som vill vara med? På söndag går barnen till sin mamma klockan 16.00. Röker kvällen ut, sen får det vara bra för min del. Någon som vill hänga på?  Jag kommer att försöka skriva om det här om hur det går om nu någon vill följa detta.

Micke

Swedbank visar återigen framfötterna

Sitter och tittar på dagens plus och ser att återigen såvisar Swedbank framfötterna och är som jag har skrivit förr om på denna sida allt annat än kundvänlig. De marknadsför sig som din personliga bank, banken nära dig, vi tänker som du etc..... Men som jag skrivit förr så borde Swedbanks marknadsföring vara: Välkommen till oss, vi skiter i dig, vi tar avgifter på allt, du får ingen ränta men får betala en hög - då hade i alla fall banken varit ärlig och inte som nu sysslat med falsk marknadsföring.

Micke

Jan Emanuel Johansson

Denne man sällar sig till skaran som tror att de kan göra precis som de vill och att inte journalisterna ska upptäcka det. NÄR ska den svenska arbetarrörelsens representater lära sig? Vill man göra sådana affärer så ska man inte bli politiker. Den svenska journalistkåren gottar sig och tycker att de har gjort ett riktigt skop - men har de verkligen gjort det?? Nej, de har de absolut inte gjort. De har bara hittat ytterligare en offentlig person att hänga ut.

Tittar man sig om runt om i Sverige och världen så är det alltid dyrt att hyra boende på veckabasis, ett pris som ligger jäkligt mycket högre än marknadspriserna om man slår ut dem på årsbasis och att boendet är uthyrt varje vecka. Hur ofta är det så då? Inte allt för ofta skulle jag säga utan ofta är de då uthyrda en eller max 4 veckor om året och blir då årshyran så fruktansvärd hög.

Sen så är det ju dessutom så att hyrorna för denna form av boende stiger avskyvärt när efterfrågan på marknaden stiger i området. Ni tror väll inte att hyrorna på hotelrum i Stockholm kommer att vara oförändrat under bröllopet mellan Kronprinsessan och Prins Daniels bröllop? Samtliga uthyrare i Stockholm samt dess närområde och en massa privatpersoner kommer att tjäna grova pengar denna vecka, samt säkerligen ytterligare några veckor före och efter denna händelse, till och med kanske månader.

Så Jan Emanuel, ångra inget utan stå för det du har gjort. Jag skulle ha gjort likadant (men nu har jag inte den möjlighete) om jag hade haft den. Vem vill inte tjäna pengar?

Micke

Twister

En jättebra film med spänning från första början till slut. Helt underbar i 5:1 ljud - hehe. Den dagliga kampen för att kunna förutse vart det händer nästa gång går vidare.. Vem hinner först?

Filmen finns i en av hyllorna hemma här hos oss.

Betyg: ++++

Micke


Konsum Värmland - Milko eller Arla?

Ja, Konsum centralt har tecknat ett gemensamt avtal med Arla om att de ska leverera olika mjölkprodukter till de olika butikerna runt om i Sverige. Men Konsum Värmland väljer att stå utanför detta samarbete och bestämmer sig för att köpa från det mera lokala mejeriet - Milko. Är detta förenligt med tanken om en gemensam satsning med gemensamma inköp och för att kunna få billigare varor på detta vis då man på detta sätt kan tillstång bättre priser? Nej, det är det absolut inte, det är ett enormt stort avsteg från denna tanke.
Är det en stor skillnad för miljön, den lokala arbetsmarknaden, det lokal öppna landskapet, minskade transporter samt i grunden den satsningen som de lokala Värmlandska ägarna (kunderna) - ja det skulla jag absolut tro. Helt enkelt en jättebra satsning som Konsum Värmland har gjort och jag hoppas att denna satsning kommer att fortsätta för att ytterligare stärka den närproducerade maten och för att trygga värmlands utveckling.

Micke

Lönesänkningar, hmm

Kan detta rädda jobben? Inte i det långa loppet. Den enda som förlorar på detta är löntagarna i det långa loppet. Förvisso så gör den svenska arbetsgivarrörelsen allt för att få oss att tro något annat, men de kan inte ge några garantier på att detta ska rädda jobbet utan de TROR att dessa insatser ska göra det. En enormt stor skillnad är det på att tro och veta.

Sänker man sin lön med 10% så sänker man också sin semster ersättning, man sänker sin pension, man sänker sin sjukersättning, man sänker sin a-kassa också och en hel del andra ersättningar... Ersättningar som redan idag är mycket låga och som man så väl behöver den dagen som man blir sjuk eller arbetslös. Vilka är då de stora vinnarna av dessa lönesänkningar? Jo, självklart så är det direktörer, företagare, arvodeslyftande styrelseledamöter samt aktieägare. Det är återigen de ekonomiskt starka i samhället som är vinnare i denna fråga och vi svagare de stora förlorara och i och med det så ökar löneklyftorna ytterligare.

Jag tycker att det är hög tid för den gemensamma LO familjen att aggera. Vad ska man annars med ett fackförbund till? Ett fackförbund som allt för länge har stått vid sidan om och inte aggerat när den svenska politikerkåren förstör den svenska arbetsmarknaden. Ett förstörande som började med att rättigheten till att strejka i stort sett togs bort. Vi ska vara så himla eniga och sitta och prata med varandra i de olika frågorna, tiden går och ingenting händer och det lilla som händer är bara småslag i luften. Se hur det gick för sjuksköteskorna efter deras strejk - inte mycket hände där inte. Men det är klart landstingen tjänade en hel del på det.

Vi ska inte tro att en arbetsgivarorganisation gör något för att vara snälla mot arbetstagarna utan de är bara ute för att skydda och bevaka sina egna intressen.

Skärpning inom arbetarrörelsens samtliga led och ta nu äntligen tag i arbetarnas verkliga behov, så väl fack som politiker.

Micke

Nightmare on elmstreet 5

jaha, då har man sett den också.....   Den var helt ok den också, med lite komediinslag i det hela också.. Bra gjord film efter dåtiden teknik.

Betyg: +++

Micke

Mirrors

Skräck? Rysare?  Filmen är en rysare tycker jag, men upplevelsen är säkert en skräck för dem som upplever något sådant. Gudskelov att det bara är i filmens värld detta sker (förhoppningsvis).

Filmen lånad av exhustrun.

Betyg: ++++

Micke

Snurrande tankar.

Varför finns de? Det är ju svårt att samla dem. Ett kaos i tankevärlden. Snurrande, slitsamma, tröttsamma - jävla skit helt enkelt.

Kan man gör någonting åt dem? Känns inte som det. Det snurrar bara vidare, jobbigt..   Fan...  Vad det är för tankar?? Ett kaos av mycket, en massa mycket...   Vem ska man tro på? Vem ska man lite på? Vem tror mig? Ensam eller inte? Vem litar på mig? Känner mig ensam och som att ingen tror mig, litar på mig och att alla skiter i mig, suck.

Är detta normalt.

Micke

Nightmare on Elmstreet 1 - 4

Ja, då var det äntligen dax att se dessa klassiskska filmer. Hög tid egentligen, men bättre sent än aldrig heter det ju. Är de då sevärda? Ja visst är det de och tänker man sig då tillbaks i tiden då de gjorde så var de väll så högteknologiska som de kunde göra.

Film 1

Betyg: ++

Film 2

Betyg ++

Film 3

Betyg +++

Film 4 ++

Micke

Till salu

Skriven av Christina Wahlden.

En mycket bra bok skriven med en jättebra och spännande berättarstil.

Kan det hända? Har det hänt? Händer det nu? Ja, är nog svaret på alla dessa frågor. Kanske här i Sverige, kanske någon annanstans i världen. Men tror det har hänt redan alldeles för många gånger, tyvärr....

Betyg: ++++

Micke

RSS 2.0