Jan Emanuel Johansson

Denne man sällar sig till skaran som tror att de kan göra precis som de vill och att inte journalisterna ska upptäcka det. NÄR ska den svenska arbetarrörelsens representater lära sig? Vill man göra sådana affärer så ska man inte bli politiker. Den svenska journalistkåren gottar sig och tycker att de har gjort ett riktigt skop - men har de verkligen gjort det?? Nej, de har de absolut inte gjort. De har bara hittat ytterligare en offentlig person att hänga ut.

Tittar man sig om runt om i Sverige och världen så är det alltid dyrt att hyra boende på veckabasis, ett pris som ligger jäkligt mycket högre än marknadspriserna om man slår ut dem på årsbasis och att boendet är uthyrt varje vecka. Hur ofta är det så då? Inte allt för ofta skulle jag säga utan ofta är de då uthyrda en eller max 4 veckor om året och blir då årshyran så fruktansvärd hög.

Sen så är det ju dessutom så att hyrorna för denna form av boende stiger avskyvärt när efterfrågan på marknaden stiger i området. Ni tror väll inte att hyrorna på hotelrum i Stockholm kommer att vara oförändrat under bröllopet mellan Kronprinsessan och Prins Daniels bröllop? Samtliga uthyrare i Stockholm samt dess närområde och en massa privatpersoner kommer att tjäna grova pengar denna vecka, samt säkerligen ytterligare några veckor före och efter denna händelse, till och med kanske månader.

Så Jan Emanuel, ångra inget utan stå för det du har gjort. Jag skulle ha gjort likadant (men nu har jag inte den möjlighete) om jag hade haft den. Vem vill inte tjäna pengar?

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0