Konsum Värmland - Milko eller Arla?

Ja, Konsum centralt har tecknat ett gemensamt avtal med Arla om att de ska leverera olika mjölkprodukter till de olika butikerna runt om i Sverige. Men Konsum Värmland väljer att stå utanför detta samarbete och bestämmer sig för att köpa från det mera lokala mejeriet - Milko. Är detta förenligt med tanken om en gemensam satsning med gemensamma inköp och för att kunna få billigare varor på detta vis då man på detta sätt kan tillstång bättre priser? Nej, det är det absolut inte, det är ett enormt stort avsteg från denna tanke.
Är det en stor skillnad för miljön, den lokala arbetsmarknaden, det lokal öppna landskapet, minskade transporter samt i grunden den satsningen som de lokala Värmlandska ägarna (kunderna) - ja det skulla jag absolut tro. Helt enkelt en jättebra satsning som Konsum Värmland har gjort och jag hoppas att denna satsning kommer att fortsätta för att ytterligare stärka den närproducerade maten och för att trygga värmlands utveckling.

Micke

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Tack för att du värnar om Värmlands mjölkbönder, arbetstillfällena och det öppna landskapet. Det glädjer oss på Milko. Kärlek är närhet!

Vänliga hälsningar

Lotta Bonthelius, PR-ansvarig Milko

2009-03-05 @ 11:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0