Reinfeldt tar ansvar?

Ja, nu har vi återigen fått höra att vår regering tar ansvar och vår skicklige statsminister var tvungen att säga att regeringen har tagit sitt ansvar vid flertalet tillfällen. Ja, det är ju en vanlig strategi när man försöker att intala någon att man är bättre än man är, När man försöker tala om att man gör sitt jobb, fastän man inte gör det. Det kallas för att man försöker INTALA någon om att man är kompetent, duktig och skicklig utan att man är det. En ledar strategi som man tidigt får lära sig inom de olika leden i svensk politik oavsett politisk färg.
Så om man nu gör som jag och tror på denna teori så kan man nu se att den politik som regeringen för är enormt misslyckad och inte ett dugg stödjer de svaga i samhället, som regeringen hävdar utan den politik som förs i Sverige av regeringen idag stödjer de rika och starka i samhället. Klyftorna ökar, antalet utstötta, utförsäkrade och socialt otrygga i samhället ökar och de rika blir allt rikare.

Så hur kan man då kalla sig för ett arbetarparti? Ja, det beror väll på hur man ser på sina medmänniskor. Ser man de sjuka, gamla, arbetslösa och andra svaga grupper i samhället som lägre stående och utnyttjare av samhällets trygghets system så ser man inte denna grupp som behövande individer utan som parasiter. Ser man sig själv som skattebetalare som arbetare och ju mera man tjänar så ju bättre arbetare är man - ja då stämmer regeringens syn på vad ett arbetarparti mycket väl in i deras syn. Men ser man ryggraden i samhället som arbetare (personal inom vård, skola och omsorg, personal inom transportsektorn och inom serviceområdet) - ja då stämmer inte denna regeringens åsikt om att de är ett arbetarparti ett dugg.

Regeringen vill att vi går från ett demokratiskt samhälle med människans behov, möjligheter och kunskaper i centrum till ett samhälle som styrs av polisiär kontroll på Internet och på gatorna. De vill att vi ska jobba mera och längre för att de ska få mera ut av våra liv och vi mindre av det. Ja, välkommen till den fejkade demokratin Sverige som mer och mer kommer att gå till överstatligkontrollerande staten Sverige och EU.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0