Trögskallen Björklund (fp) har äntligen fattat! VALFLÄSK!!!

Detta är ett utklipp från aftonbladet.se:

Regeringen tänker sätta igång ett utredningsarbete för att ändra spelreglerna för den kommunala ekonomin, enligt utbildningsminister Jan Björklund (FP).

– Det finns ett konstruktionsfel i reglerna för den kommunala ekonomin. När staten försöker dämpa konjunktursvängningarna så förstärker den kommunala ekonomin i stället dem. Kommunerna tvingas betala ut socialbidrag i sämre tider samtidigt som man har balanskrav i ekonomin. Det leder till att man tvingas dra ned kraftigt och krisen blir ännu värre, sade Björklund på en presskonferens.

Slut på Utklippet från aftonbladet.se.

Ja jävlar, äntligen han herr Björklund fattat det vi alla har pratat om i evigheter. När det kommer en lågkonjuktur så kommer det att bli mycket svårare för kommunerna då nuvarande regering gjort allt de kan för att rasera välfärden för oss alla med att förstöra så mycket de kan i och med den kraftiga försämringen som regeringen har gjort i a-kassan och de mycket höjda avgifterna till denna. Dessutom förstört socialförsäkrings systemet så att enormt många riskerar att utförsäkras det kommande året.

Vi har alla hört från regeringen att detta inte kommer att hända, men vi har sagt tvärt om vad de har gjort och vi fick rätt.

Detta är hederligt valfläsk och ingenting annat från regeringen för att ytterligare försöka sitta kvar en mandat period till - LÅT DETTA INTE HÄNDA!

Micke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0