Damfotboll

Äntligen så är OS igång och vi slipper se de gamla, tröga, överbetalda och teaterspelande svenska manliga fotbollsspelarna. Titta bara på Zlatan, som visserligen är bra när han får bollen på fötterna, men som annars bara går runt och ser allmänt borta och fånig ut - och detta tjänar han miljoner på att göra!!! Smart kille, lysande affärs idé. Detta verkar tyvärr vara ett drag som kan ses inom all manlig fotboll oavsett lag. Om en motståndare så mycket som råkar snudda dem så skriker de och fjantar sig för att påkalla domarens uppmärksamhet. Såg så mycket löjligt under EM från diverse olika spelare så det var mera som en hög med barn i en sandlåda än som det kallas "fotbollsproffs".

Däremot är det trevligt att se när damerna spelar. Visserligen så finns det lite fjanterier och teater där också, men enormt mycket mera spelande och mera kämpande. Däremot så tycker jag att det är PATETISKT av det svenska fotbollsförbundet som inte alls ger damerna samma ekonomiska möjligheter som de ger killarna. Skärpning, killarna har inte alls kommit så långt som tjejerna de senaste åren.

Kämpa tjejer - jag hoppas på att ni tar medalj, men det är underbart även om ni inte gör det då ni har klarat er ända fram till OS.

Bra jobbat.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0