Miljonär

Jag vill bli miljonär, hur blir man det? Skicka mig gärna tips..

Micke

os ett svenskt fjasko?

Är det svenska os deltagandet ett fjasko eller inte? Det tycker inte jag. En del säger att det är dåliga prestationer som de svenska deltagarna gör. Jag tycker att de gör det bra jag. Jag tänker då inte klaga på dem för jag skulle inte klara av det bättre själv - så en uppmaning till alla er kritiker och förstå er påare...... Upp till bevis och gör det bättre själv!!

Micke

I kväll

Öl, Yatzy och glada vänners sällskap, kan det bli bättre?

Micke

Dagarna efter...............

Idag så ska jag iväg och ta hand om sviterna efter dessa två dagarna med bussen. Blir väll några timmars städande skulle jag kunna tänka mig. Det är det enda tråkiga med detta jobbet. Städandet.... Men det är ju aldrig roligt, men jävligt skönt när det är gjort.

Micke

Skandic Klarälven i Karlstad

Där spenderade jag natten mellan måndag och tisdag och jag blev glatt överraskad över hur billigt det var att bo där, samtidigt som rummen hade ganska bra standard och dessutom så använder de nästan bara Krav märkta produkter. Ett stort pluss i kanten för det.


Micke

Sommarkrysset

Tänk vilket underbart program detta är och vilka underbara artister de har med i varhe program, men kvällens program blev ju förstört av att de hade med supertönten Carl Einar Heckner, eller vad han nu hette eller hur det nu stavas, ej minnesvärd.

Micke

HJÄLP

Behöver hjälp av någon som kan skicka mig en länk för att kunna få in lite reklam i denna blogg. Behöver också tips om vart jag hittar bra bloggverktyg - ska söka vidare nu efter denna text via google. Gjorde förresten en sökning via google på min blogg och de hittade den inte, vad kan detta bero på?

Tack på förhand.

Micke

Bytte

Jag var ganska trött på min stilmall på bloggen så jag bytte. Hoppas ni gillar den ni som läser också. Idag har jag hittills haft två besökare som har tittat på 7 olika inlägg från mig så det är nytt rekord. Jätteroligt faktiskt.

MIcke

Mat dax

Hur viktigt är det inte med hemlagad mat och att tillsammans sitta runt matbordet och inta middag....... Tyvärr så lever vi alltför mycket i stress och jäkt i Sverige idag och vi har nästan ingen gemensam tid att ta hand om de nära och kära som vi lever tillsammans i. Jag är tyvärr själv en sådan person, jobb, jobb och åter jobb.

Sedan när semestern kommer så är det meningen att vi ska vila upp oss. Vad gör vi då? Joi, vi har som regel planerat in en hel massa som vi måste hinna med under semestern så att det hinns inte med att vila. Vad är då för idé att ha semester? Är ju snarare så att vi går till att bli våra egna slavar då än att vi vilar upp oss, tyvärr....

Ta hand om er ute i världen, var snälla mot varandra, stressa ner, njut av livet så blir livet och världen mycket behagligare för de flesta av oss.

Micke

Ny vecka i bussen

Måndag och tisdag så blir det återigen en resa till vår huvudstad Stockholm då jag kommer att köra anslutningslinje nummer 2 till Ånedinlinjen. Jag gillar att köra denna sträcka och till det resmålet. Det går så lugnt och städat till och det tror jag beror mycket på att det är lite äldre personer med på resan samt att färjan som vi åker med är av den mindre modellen. Onsdag, torsdag och fredag så blir det troligtvis mera busskörande och en massa rullmil. Gott att få erfarenhet i ryggen, men det är ju fortfarande många kvar innan jag kan titulera mig som erfaren, men kul ändå.

Micke

10,000 BC

En film med bra animationer, som följer det traditionella amerikanska mönstret...... Ingenting som inte är förutsäjbart. Enda fördelen med denna film är att det inte är gjorda så många filmer om från just denna era. Barn i vuxet sällskap kan se denna enligt min bedömning och enligt fodralet från 11 år.

Betyg: ++

MIcke

Damfotboll

Äntligen så är OS igång och vi slipper se de gamla, tröga, överbetalda och teaterspelande svenska manliga fotbollsspelarna. Titta bara på Zlatan, som visserligen är bra när han får bollen på fötterna, men som annars bara går runt och ser allmänt borta och fånig ut - och detta tjänar han miljoner på att göra!!! Smart kille, lysande affärs idé. Detta verkar tyvärr vara ett drag som kan ses inom all manlig fotboll oavsett lag. Om en motståndare så mycket som råkar snudda dem så skriker de och fjantar sig för att påkalla domarens uppmärksamhet. Såg så mycket löjligt under EM från diverse olika spelare så det var mera som en hög med barn i en sandlåda än som det kallas "fotbollsproffs".

Däremot är det trevligt att se när damerna spelar. Visserligen så finns det lite fjanterier och teater där också, men enormt mycket mera spelande och mera kämpande. Däremot så tycker jag att det är PATETISKT av det svenska fotbollsförbundet som inte alls ger damerna samma ekonomiska möjligheter som de ger killarna. Skärpning, killarna har inte alls kommit så långt som tjejerna de senaste åren.

Kämpa tjejer - jag hoppas på att ni tar medalj, men det är underbart även om ni inte gör det då ni har klarat er ända fram till OS.

Bra jobbat.

Micke

OS i länder med diktatur?

Är det rätt att låta ett land som har en diktator som styr landet? Har sport och politik något gemensamt? Ska man stänga ute ett land för att de inte har demokratiska val? Vad är rätt och vad är fel?

Jag tycker att det är helt rätt att Kina har de olympiska spelen då politik och sport har ett dugg gemensamt. Det är ganska intressant att IOK försökte stoppa Iraks deltagande i den olympiska spelen för att Iraks nationella kommité var för nära styrd av de politiska makthavarna i Irak - ett ganska otroligt argument egentligen då det uppenbart är så att en diktator kan få möjlighet att styra de olympiska spelen precis efter sitt eget tycka och smak. Men det är ju klart att det är vida kännt att ledarna inom IOK tar emot enorma gåvor - jag kallar dem för mutor - och då verkar det gå bra.

Oavsett vad så är det viktigast att vi får ett bra och roligt spel där bästa idrottsutövaren vinner ärligt, dessutom så tror jag och hoppas att vi slipper några terrordåd mot dessa spel. Inre politik och OS hör inte ihop.

Micke

Gripande

Äntligen så visade den svenska polisen sin framfötter och öppnade eld, mot tre personer som var misstänkta för att ha rånat en eller flera banker, idag i Mjölby. Enligt ögonvittnen, så hade hon hört, polis - släpp vapnet och därefter så hade skottlossning utbrutit. Polisens insatsstyrka hade varit på plats och de misstänkta greps. Gott att någon polis för en gångs skull visar lite jävlar anamma mot dessa samhällsparasiter och inte bara jagar oss vanliga svenssons för fortkörningen eller för brott mot bälteslagen.......

Micke

Äntligen barn

Äntligen så kom barnen till oss igår efter att ha varit hos sin mamma i tre veckor. Det är så skönt när de är här och man hör deras underbara röster igen. Älskar dem.

Micke

Inlägget Rasism?

Inlägget Rasism är skrivet utifrån vad vi kallar det vi äter och inte. Jag personligen tycker inte att det är rasistiskt att säga negerbulle, men skulle aldrig kalla någon för Neger eller annat nedsättande. Jag brukar kalla folk till namn, smeknamn eller annan mera lämplig sak som - gumman, gubben, vännen, sötnos eller bara du. Blatte, neger, svartskalle, idiot eller andra saker som idioter kallar andra människor skulle jag aldrig kalla en medmänniska.

Sorry om du tog illa upp.

Micke

Rasism?

Är man rasist om Man säger negerbulle?

Är man rasist om man säger vitlök?

Är man rasist om man säger finsk pinnar?

Micke

rolighet - skönhet


Ensamhet kan vara trevligt många gånger men också sällskap av andra människor.

Men är rolighet detsamma som en massa sällskap av andra människor eller kan ensamheten vara skönare?

Både ensamheten och samhöirheten är behaglig och trevlig. - Det beror på situationen den upplevs i.


Micke

Bensinbolag - statoil, jet, uno-x och marknadskrafter - Kartell!!

Satt och diskuterade med en kund i taxibilen häromdagen om lite saker och det visade sig att denne mannen hade mycket viktiga saker att för fram då han verkade tro att ingen skulle lyssna på honom angående bensinbolagens kartell bildning och deras dråpliga försök att minska sitt monopol i Sverige. De bolag det rör är Statoil, Jet, Uno-X och norsk Hydro.

Denne passagerare har jobbat åt ett av landets många länsstyrelser och har konstaterat att dessa bolag egentligen ägs av samma personer och därmed så har man en kartell. De drivs av samma ekonomiska intressen och har en enormt stor del av den europeiska marknaden och i och med detta så kommer den europeiska konsumentintresseorganisationen in som är till för att kontrollera ochskydda den gemensamma marknaden till oss kunders stora intresse.

Därför håller nu UNO - X, statoil och norsk Hydro just nu på att lägga ner en massa landsortsstationer med det dåliga argumentet - För dålig lönsamhet. Men, det egentliga orsaken är att man måste nu minska sin försäljning och därmed minska sin ställning på marknaden för att därmed minska risken att åka fast i det gemensamma kontrollnätet som finns inom den europeiska unionen. Dessutom så slipper man på detta sätt ett enormt nederlag samt eventuellt skadeståndskrav.

Jag frågade mannen, som berättade detta, varför han inte berättade detta för det svenska konsumentverket och han svarade då att han gjort detta för några år sedan då han började se tendenserna runt vilka bolag som ägde vad och vem som köpte upp mer och mer av varandra och ingenting har hänt efter detta. Vad beror detta på? Är det svenska konsumentverket också köpta eller är det så att den svenska staten väljer att hålla käften, då staten tjänar mera pengar i form av ökade skatteintäkter på bensin, diesel och råolja? Självklart är det det sistnämnda alternativet som styr.

SKärpning och hoppas att något kommer att göras mot dessa pengastinna, feta bolagsdirektörer som styr Statoil, UNO-X, Norsk Hydro och Jet.

MIcke

Lille nils på skolan.

Mamma frågar Nils: - Vad har du lärt dig på skolan idag så lillevän?

Nils: - Vi har läst om vikïngarna och vad de gjorde med olika slag, blod och erövringar och så, jättespännande.

Mamman: Men usch då, det skulle aldrig Lasse Stefans ha gjort...Tack till kollegan


RSS 2.0