Sanna kroa

Ett underbart mysigt ställe med trevlig personal och god mat strax utanför Örebro, mot Karlstad.

Tack för allt.

Micke


Irene Huss - Glasdjävulen

En standard svensk kriminalfilm med superhjälten Irene Huss. Konstigt, en polis med en sådan hjärna som, som vanligt löser alla problem och frågor, gåtor och mord på i stort sett egen hand. Kanske därför som man gillar dem lite i alla fall...... Men varför lär de aldrig ut på polisskolan att man inte går in ensam i lokaler och situationer.......

Betyg ++

Micke

Varm dag att vara trött på.

Märker att livet tar ut sin rätt i och med att man blir äldre. Idag har jag varit trött och sliten hela dagen, men man får väll skylla sig själv då jag intog alkohol igår i något för stora mängder, men under tiden som denne intogs hade jag roligt och trevligt. Det var en bekant till mig och fästmön som bjöd in oss till en kille där vi bor som vi inte kände sedan förr... Med lite skepcis så tackade vi ja, man kan ju alltid lära känna lite nya ansikten, det är aldrig fel... Sagt och gjort så gick vi dit och det vara bara trevliga människor där, nästan alla i alla fall. Var bara en kille som var lite överförfriskad och var på allt av kvinnligt kön som fanns så till sist fick han en smäll ab en av damerna och fick besked av killen som hade festen att det var dax att ta kvällen.

Men, överlag så var det en bra kväll........ Tack för inbjudan Malou och tack Jon för en mycket trevlig kväll som vi hoppas det blir flera av tillsammans.

Micke

Cloverfield

Varför ska allt vara så himla overkligt när det gäller konstiga saker som anfaller USA? Filmen är löjlig, fjantig och typiskt amerikansk från början till slut..... Patetiskt att ens försöka göra den bättre med att lägga in lite äkta kärlek och återförening, otroligt att de fått pengar till att göra den.

Betyg: -

Micke

Rec

En fantastiskt dålig film som är dålig och overklig från början till slut. Ett mycket dåligt försök med att göra en dogmafilm, som inte alls lyckas.

Betyg -

Micke

Äntligen hemma.....

Nu så efter en massa arbete så är jag äntligen hemma i tid så att jag kan vara micke privat ett litet tag. Gott gott.


Micke

Kommentarer önskas

Är ni nöjda med det jag skriver om?

Micke

Lilja 4 ever

Oj vilka vidriga människor det finns här i världen som utsätter en annan männsika för denna ärekränkning och fysisk och psykisk våltäckt igen igen igen igen och igen. Baserad på verklig händelse och mycket sevärd.

Betyg: ++++

Micke

På vägen igen

Många intressanta möten kommer jag att få vara med om de närmaste dagarna. Nu ska jag vara på vägen med bussen i tre dagar. Jag tror det är jävligt nyttigt att som ny chaufför snabbt komma bakom ratten, och våga axla det ansvar som det innebär, så att man inte glömmer bort det som man fick lära sig i skolbänken. Det är ju trotts allt ett mycket stort och tungt fordon och en massa människoliv ligger i mina händer. Men det är också ett enormt roligt arbete med många kontakter och minnen som kommer att finnas kvar länge. Varje körning är ett nytt möte och varje möte och varje körning är ju nya erfarenheter som man kommer att ha nytta av länge.

Vem vet, vi kanske möts någongång på Linje 2 till Ånedinlinjen eller någon annanstans.

Micke

Finns lite här och där

Jag finns på facebook, men bara för att marknadsföra denna blogg...... Jag finns även på msn - fråga om du vill chatta så kanske jag säger ja...... Mail har jag självklart - fråga så kanske du får någon av dem.

Micke

Road House

Ypperligt bra film om livet som ordningsvakt och dess problem. Många saker händer irl som sker i denna film för oss ordningsvakter så tro det eller ej, men det är inte så många överdrifter som ni tror. En klassiker.

Betyg: +++

Micke

FRA

Visst ska vi vanliga arbetare jobba och slita för att de jävla direktörerna och Reinfeldt ska få lyfta sina feta löner på vår beskostnad. Vi ska vara deras dockor och dansa efter deras pipa och när vi kommer för nära och talar om vad vi tycker så ska vi tas i någon form av lag och behöver vi det offentligas hjälp av något slag så ska vi sparkas på och tryckas ner i skiten igen och talas om hur jävla värdelösa vi är. Visst är det underbart som vi har fått det i Sverige.

Man kunde läsa på dagens framsida av expressen hur HM familjen lever sitt jävla lyxliv och vräker ut sig på det ena sättet efter det andra........   De är allihop bara patetiska varelser som måste dansa efter arbetarens pipa om bara vi små varelser kunde hålla sams mot dessa förtryckare och sparka deras direktörsarsel och aktieägare med Feta plånbocker så skulle världen samt Sverige bli fan så mycket lättare och framförallt bättre att leva i.

Rösta ALDRIG mera på detta borgerliga patrask som styr sverige idag om du vill ditt eget bästa. De får dig bara att tro att de vill dig väl.

Micke

Tvlicens och bilskatt

Varför ska man betala det, bara skit som inte ger ett dugg......

Förresten har ni tänkt på att lagen om tvlicens säger att man ska betala om man innehar en av varje, och talar inget om man att man ska betala om man har flera. Begår man då ett lagbrott om man har två av varje och inte betalar?

Micke

Hur jag är......

Jag är som en manlig turkisk nivea vid treriksröset vid nyår.

Lös den gåtan om ni koan och skicka mig svaret i kommentaren.

Micke

Äntligen...

NU så efter många timmars jobb och några kronor fattigare så var det bara att radera burken... Trisst med en massa musik åt helvete och filmer också som är borta, men får som jag skrivit innan skylla mig själv.

Ny och bättre virusskydd och brandvägg installerat på datorn som jag hoppas håller emot nu så att livet går vidare och därmed internet användaren........

Micke

Kommer upp nu i alla fall

Men vet tyvärr inte hur länge. Väntar på ett säkerhetspaket som ska hjälpa mig lösa problemen med datorn. Fildelning i alla ära, men tänk om jag kunde låta bli det oanständiga, men är man en gottegris så är man.

Micke

Filmer från Nöjesbutiken i Arvika

Jag ska börja se filmer från Nöjesbutiken i Arvika och betygsätta dem här och på deras fodral.. Häftigt samarbete.

Micke

30 days of night

En film som är värd att se trots sin övernaturlighet och överdrift med ett klassiskt hollywoodslut. Förutseende som vanligt.

Betyg: +++

Micke

Resan närmar sig

Ålands körning och dator krångel gör att skrivandet ligger nere några dagar. Ledsen folk, men tyvärr så är det.

Micke

Åskar här

Åskan går här så jag måste stänga av för stunden.

Micke

Åskar här

Åskan går här så jag måste stänga av för stunden.

Micke

Reinfeldt, skattepolitik och utanförskap

Återigen så visar borgarna upp sig hur de vill att det nya Sverige ska vara. "DET NYA ARBETARPARTIET". Någon som känner igen de orden?

Jo, det var just de orden som moderaterna gick till val på och i stort sett alla köpte deras argument om att de skulle få mera över av sin lön och folk röstade på dem. Men blev det så? Har du mera över i plånboken idag än du hade innan? Jag har det inte.

Däremot så ser vi hur de som har mycket pengar redan idag får de allt bättre och att deras förmögenheter bara växer och växer. Vi ser dessutom en skenande inflation som slår mycket hårt mot de fattiga i Sverige och vi kan gå in och kolla i stort sett i varenda kommun hur mängden socialbidragsmiljoner bara ökar. Och vad beror detta på tror ni? Inte är det för att v vanliga svenssons har fått det bättre. Men Reinfeldt, Persson, Olofsson och gänget får ju allt mera i sina plånböcker och slipper mer och mer skatt. Det är gammal hederlig Prins John politik - att ta från de fattiga och ge till de rika, men vart är Robin Hood? Varken vänstern, miljöpartiet eller socialdemokraterna kan sälla sig till hans skara i alla fall...

Igår så gick Reinfeldt ut med att han ville sänka skatten för de som arbetar med ytterligare 15 miljarder kronor samt att han tyckte att pensionärerna skulle jobba längre, allt för att de offentliga finanserna skulle bli bättre och att det skulle bli 20 000 flera arbetstillfällen. Men av vilken anledning behöver de ofentliga finanserna bli bättre? Uppenbart för att de ska kunna sänka skatten för de rika ytterligare. Hoppas innerligt att det blir maktskifte vid nästa val, men av vilket intresse skulle socialdemokraterna vilja riva upp dessa skattemässiga beslut då dess makthavare också har tjänat en förmögenhet på de besluten? Det är bara ett spel för galleriet.

Det är bara att acceptera det demokratiska beslutet i och med att folk i Sverige röstade fram dyngan, men nästa gång får ni jävlar lyssna på allt de säger och inte TRO att allt ska li så bra för småfolket. De vill oss aldrig väl utan vi ska bara dansa efter deras pipa hela tiden. Så har det alltid varit och kommer alltid att bli.

Micke

Varför säger vi så till våra barn?

Har ni tänkt på vad mycket konstiga saker vi säger till våra barn?

Det börjar i ganska tidigt ålder, närmare sagt redan i spädbarnsåldern där vi tjatar på de små att de ska säga mamma, pappa, lampa, klocka, mormor, farmor etc, dessutom så blir vi jätteglada när de tar sina första steg. Sedan går dagarna och de börjar röra på sig allt mer och prata allt mer och då ska de sitta stilla och vara tysta.......

Sedan när de växer upp så ska de inte få vara barn utan vi klär dem allt mer och mer som vuxna och de ska hela tiden vara rena och hela i kläderna. Är det inte så att ett barn på lite äventyr och som får smutsa ner sig är ett lyckigt barn? Finns ju faktiskt ett uttryck som heter: Skitiga barn är lyckliga barn.

Sedan kommer de upp i åren och man försöker skydda dem så mycket de kan, för att de inte ska göra samma misstag som själva gjorde en gång i tiden.... Hmm, har vi gjort så mycket misstag då eller har vi gjort saker som har lärt oss en läxa. Lite skillnad, skulle jag vilja säga.

Micke

Barnprogram på SVT

Visst är det stor skillnad på barnprogram och barnprogram. De som sänds på SVT kan man ju i alla fall kalla för barnprogram. Lugna och städade med lite inslag av torrt våld.

Vad visar då de andra kanalerna - jo en massa övernaturligt våld, blod, vapen och kiss och bajs. Inte konstigt att oönskade saker händer våra kära små allt för ofta, när vuxna inte tar större ansvar över barnen än de gör när de sänder sådan skit.

Micke

Ökad mängd besökare - kul!!!

Oj vilken skillnad det blev när jag återigen började skriva på denna sida. Förr hade jag ingen besökare och igår hade jag hela 7 och de som var inne lämnade också kommentarer och det är ju alltid roligt att få. Hjälp mig nu att sprida detta så att jag får slå mitt rekord på hur många som har varit inne så talar jag om det här den dagen det sker, så får vi se hur lån tid det tar innan rekordet är slaget.

Micke

Vänsterpartiet inget stödparti?

Läste i dagens aftonbladet att Lars Ohly vägrar att se sig själv och sitt parti som något stödparti till Socialdemokraterna och miljöpartiet. Detta tycker jag att han gör rätt i. Vänsterpartiet och miljöpartiet är ju inte direkt något stora partier något av dem och därmed så har de idag alldeles för stor makt att påverka politikens utformning.

Därför tycker jag att vi ska införa ett lite mera demokratiskt väljarsystem. Demokrati betyder ju att majoriteten bestämmer i besluten som ska fattas och att det är enkel demokrati som gäller, flest röster vinner. I och med detta system så har USA det mest demokratiska systemet eftersom det parti som får flest röster i en valkrets får det områdets samtliga röster i parlamentet sen. I och med ett sådant system så blir det färre partier som slåss om makten och då måste de komma överens och samarbeta inom partierna innan de går till val i stället för att stå och slåss i riksdagen om dem. Större hänsyn och mera jobb inom partierna innan det kommer ut till väljarkåren med andra ord.

Vad skulle detta innebära för Sverige? Jo, vi skulle ha en riksdag som bestod av betydligt färre partier än det gör idag, en effektivare politik eftersom de slipper sitta och nattmangla och köpslå långt ut på småtimmarna i varenda liten skitfråga som finns.

Micke

Helg och mys

Varje fredags kväll och lördags kväll skulle det vara plikt för varje biologiska förälder att vara hemma och mysa med barnen. Man skulle få betalt av staten för att kunna vara hemma eftersom det är så kort tid som de behöver oss när de är små.

Men det är klart sedan så är det ju en hel del arbete som måste göras på helger och kvällar och attdetofta är så att det är småbarnsföräldrar som gör dem, men Sverige och världen kan ju inte stå stilla, så det är väll tyvärr en smäll man får ta.

Micke

Mannens dilemma kontra kvinnors dilemma.

Vad är värst:

1. Vara hushållerska och mushållerska

eller

2. Vara spermabank och plånbok

Micke

Linnea min kråka

Min lilla kråkunge Linnea kom ut från barnens rum och funderade på vad pappa gjorde så hon tittar nu på när jag skriver om henne på min blogg... Jag tror att hon kommer att bli glad när hon ser att hon nu hamnar på internet och på pappas blogg. Det var så roligt förut när jag skulle gå och handla så skulle barnen klara sig själva i några minuter, men det blev så pappasjuka att de kom efter till affären för det var roligare att vara med pappa än ensamma hemma.

Gud vad jag älskar mina barn. Kråkan, gubben och sparven.

Micke

I morgon så är det dax igen

I morgon så är det då återigen dax igen att jobba som ordningsvakt. Gott att det är ett lättare uppdrag som innebär att jag bara ska hålla koll på en servering så att besökarna inte tar med sig dryckesvaror ut från stället eller för den sakens skull också in.

Gott att ha lite enklare uppdrag ibland också.

Micke

Vad ska man göra?

Ett ovisst liv med många beslut att fatta. Ett liv som är kantat av otrevliga beslut att fatta, men som måste fattas.

Vad ska man som förälder göra när man vet om att en biologisk förälder har nära kontakt med personer som nyttjar narkotika samt sysslar med annan kriminalitet. Ska man blunda eller ska man agera, med tanke på att det är barn med blandade i saken och som också har nära kontakt med dessa personer. Kan man lita på ett omdöme från den biologiska föräldern eller har han/hon helt förlorat omdömet och därmed bör tas ifrån vårdnad om sitt/sina barn?

Micke

Rise

En mycket bra film, med bra skådespel. Kampen mellan gott och ont.

Betyg: ++++

Micke


Ransom

En enormt bra film om en pappa som vägrar vika sig för samhällsparasiter och förtryck.

Betyg: ++++

Micke

Knivdåd mot vittne i Göteborg

Återigen så har den Svenska rättssäkerheten fått sig en smäll i kanten. Men var inte rädda utan stå för det som ni tycker när ni märker något och framförallt fortsätt vittna.

Låt inte dessa samhällsparasiter fortsätta, för det enda sättet att utrota dessa varelser är att få bort dem från våra gator och det gör vi lättast med att vi står för vad som är rätt och talar om det oavsett vad som än händer. Dessa parasiter breder ut sig till allt flera ställen, även i denna lilla håla - Åmotfors - som jag lever i.

Micke

Världsekonomins spår

I ett försök att rädda ett lands ekonomi och därmed hela värlsekonomin så vill nu världens största terroristland - USA - ta över de stora låneinstituten. Ytterligare ett sätt för staten - USA - att kontrollera världen. Vi ser det gång på gång, men inget land vågar gå emot detta sjunkande skepp som staten USA är. Deras ekonomi är kört i botten och de är ute lite överallt i världen och krigar. Sjukt.

Visserligen är USA ett stort land med enorm köpkraft, men vidga era vyer och handla med andra länder, för tillsammans är vi större än detta land.

Micke

Hells Kitchen

Nu börjar snart det andra programmet som bara är ett måste att se varje vecka och det programmet är Hells Kitchen.

Micke

En brors bekännelse

En efterföljare till pojken som kallades det. En bok som beskriver ren och skär ondska. Hur sjuk kan en människa bli och hur sjukt kan ett samhälle bli som väljer att blunda i stället för att göra något. Verklighetsbaserad denna bok också.

Betyg: +++++

Micke


Serien om pojken som kallades för det.

Det finns sjuka människor, det finns sjukare människor, det finns ännu värre människor och det finns den biologiska mamman och den blundande biologiska pappan till denna familj¨och det mest sjuka är att det verkligen har hänt........

Betyg: +++++

Micke

Män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes

Tre underbara böcker av en underbar, men tyvärr avliden författare. Tre böcker som griper tag i dig från början till slut. Ett måste i en boksamling.

Betyg: +++++

MIcke

Skriet från vildmarken

En bok om tillgivenhet mellan djur och människa. En bok om samspel för att överleva. En bok om att övervinna sin rädsla och om att klara av utmaningar, En underbar bok.

Betyg: +++++

Micke

Buss strejken - ett måste för Sverige och för välfärden

Buss strejken är nu ett faktum och det kommer att lamslå stora delar av Sverige. Arbetsgivarna klagar över att arbetarnas krav är för stora. Men faktum är att arbetarnas krav är inte alls för stora utan det är helt enkelt så att det äntligen har vaknats i busschaufför leden och foten har satts ner mot de översittarfasoner och skitarbetsgivare och dess planering. Detta har gjort att arbetsgivarna känner sig enormt trängda och jag hoppas innerligt att vi ska tränga dem ännu mera.

De pressar sina anbud som de lämnar in till det offentliga så långt att arbetaren sen måste slava under oanständiga villkor och med en arbetsplats som blir mer och mer otrygg för varje dag som går. Chaufförerna blir schemalagda vid de flesta linjeföretag så att de har max 9 timmar mellan arbetspassen och i stort sett dagligen delade arbetspass så att dagarna blir i sönder hackade och dessutom till en odräglig lön eftersom de har lagt så låga anbud så att det inte finns råd till att höja lönerna. VÄRDELÖS personalpolitk kallas det och dålig företagsekonomi.

Detta problem med värdelös personalpolitik, låga löner, pressade priser och dåligt fordonsunderhåll samt en inhuman arbetsmiljö har vi sett en längre mer tid, men arbetsgivareorganisationen har blundat och valt att inte se detta utan har låtit allt rulla på som vanligt.

Det heter ju att man ska ha betalt efter utbildning och ansvar. Hur många arbetsplatser har ett direkt ansvar för upp till 70 personer varje sekund och dessutom så har man ansvaret för övriga medtrafikanter att ta hänsyn till. Man kanske kör farligt gods samtidigt¨i bussen. En massa ansvar som vilar i en chaufförs händer varje sekund och som kan sluta med en förskräckelse i den andra sekunden.

Vi yrkeschaufförer har ett enormt ansvar varje dag varje sekund för oss själva och andra och detta ska också synas i lönekuvertet. Det är läge för fackförbundet Transport att sympatistrejka med Kommunal så att vi gemensamt lamslår Sverige. Vi kan visa att vi är starka och enade och att Sverige stannar utan oss.

UPP TILL KAMP KAMRATER - ENADE VI STÅ, SÖNDRADE VI FALLA.

Micke

Patetiska Sverige

Jag har ett favoritprogram på tv som heter Extreme homemakeover där de hjälper folk till en nystart i livet som de av den ena eller andra anledningen hargjort sig förtjänta av. Programmet sponsras av olika företag som självklart ställer upp då det är bra reklam för dem. Effektiv marknadsföring kallas det då programmen sänds över hela världen.

När denna programidé skulle exporteras till Sverige så var nu det svenska regelverket tvungen att sätta käppar i hjulen för tex det cancersjuka barnets familj eller den brand drabbade familjen eller den familj som har förlorat sin mor och far eller den familj som av någon annan anledning har sökt till programmet och gjort sig förtjänt av denna möjlighet i livet. Vi i Sverige är visst tvungna att ta gåvoskatt av dessa stackare som så väl behöver denna hjälp och som verkligen förtjänar en nystart i livet.. VISST ÄR DET ETT JÄVLA RUTTEN SYSTEM!

Micke


Miljö, kollektivtrafiken, skogen och en vis gammal man

Visst är det bra med alla dessa idéer som våra politiker har om hur vi ska minska alla utsläppen som vi människor är skyldiga till. Vi ska göra än det ena än det andra och det är den lilla människan som ska göra det. Vi ska källsortera, köra miljöbilar, vi ska använda så lite ström som möjligt etc etc etc. Men när de stora gossarna ska göra något så ska det göras med pompa och ståt och ju större ju bättre för då kan vi slå varandra i ryggen och tala om hur duktiga vi är.

Det största vi kan göra för miljön som land vore ju att slå ett slag för kollektivtrafiken som vi har. Tänk er inom eu att ha helt gratis kollektivtrafik, bara man bokar sin resa minst 3 veckor i förväg om man ska åka längre än 5 mil för att på detta sätt säkerställa att det kommer fordon med nog många platser. Vore dette en omöjlighet att genomföra eller är detta framtiden.

Jag tror att det kan vara en del av framtiden, men samtidigt så kommer det att vara en omöjlighet, för den ständiga frågan som dyker upp är - vem ska då betala kalaset? Eftersom det ska vara helt gratis så finns det ju bara ett svar på denna fråga och det är staten som är vi skattebetalare. Prislappen för detta förslag är enormt stor, det är jag väl medveten om, men vad blir prislappen om vi inte gör något åt koldioxidutsläppen med förödande miljökonsekvenser till följd. Hur vi än vänder och vrider på detta så kommer prislappen ändå och det värsta av allt är att det kanske redan är för sent, men vi kan ju lindra effekterna i alla fall.

Min farfar sade till mig för många år sedan - skogen mår inte bra. Jag frågade hur han kunde veta detta, om han kunde prata med skogen på något vis. "Titta på träden" svarade han. "En gran ska ha kottar vart 7e år och nu har de det varannat år" "Gran och tall vill föryngra sig, för att de inte mår bra." En kommentar från en man som har levt den mesta av sin lediga tid i skog och mark.

Alla måste vi göra något åt detta problem som framtiden har i sitt sköte till oss. Du, jag, vi tillsammans.

Micke

Hjärtsjukdomar.

Oj oj vad vanligt det blir med hjärt-kärl sjukdomar. Många kändisar är just nu aktuella med att man ska skänka pengar till forskningen i denna kamp så att de ska hitta ett botemedel mot detta eller så att de kan stoppa dödligheten så att flera kan överleva.

Ta er i stället en titt på hur ni lever! Det är faktiskt jävligt intressant att se hur folk blir mer och mer stressade och ju större städer ni lever i ju mera stressade är ni! Ni kan ju för helvete inte ens stå stilla i er rulltrappa!!! Springer ni med kateter och blöjor för att slippa gå på dass också.

Micke

Miljöpartiet

Nu så är det Almedahlsveckan på Gotland och många politiker är samlade för att lova mycket och hålla lite. Av allt som de lovar så kommer de bara att hålla typ 5 procent av allt de sagt och ni oinsatta väljare som tror på allt en politiker säger, måste lära er att lyssna på allt de säger. Se bara hur många det är som gnäller idag över det olika besluten som regering och riksdag beslutar, men en sak ska ni ha klart för er att detta är den första regering som har hållit i stort sett allt de lovat! Så sluta gnälla och stå för din röst i valet. Jag har inte röstat på detta pack som styr sverige idag!

Nu så är miljöpartiet, vänsterpartiet och socialdemokraterna överens om att FRA lagen ska upphövas om det blir maktskifte vid nästa val, men dessa partier är också garanten för att skatten på ström och fossila bränslen också ökar i enorma mängder tackvare miljöpartiet. GLÖM inte det!!!

Tänk vad skönt det vore utan detta parti i riksdagen eller om något parti kunde få ensam majoritet så man slipper samarbeta med detta jävla parti som bara förstör för oss här på landsbygden.

Jag är inte borgare, jag är inte miljöpartist. Jag har min övertygelse i socialdemokraterna, men de får börja att aktivt regera och inte dansa för dessa patetiska miljöpartiser.

Micke

Kärlek och uppror

En helt underbar diktsamling som bara är ett måste att ägas och att läsas. Många tänkvärda ord att leva efter. Ni kommer att känna igen mängder..

Betyg: ++++

Micke

Fånge 981

Vem är sjuk i denna boken och vem bestämmer över den sjukes hjärna? Kastar omkull allt du tror dig veta.

Betyg: +++++

Micke

Oslo

I Måndags morse så hade vi en överraskning åt barnen. De fick gå upp klockan 4 på morgon och hjälp vad trötta de var. Sedan så var det dax att åka mot Karlstad och jävlar vilka glädjetjut det blev när det kopplade att det var pappa som skulle köra bussen.... De skrek högt...... Tyvärr så gick denna buss sönder och en massa extra problem uppstod, men problem är till för att lösas och efter mycket om och men så kom vi till sist iväg.

Dagen blev underbar, men väldigt lång för både oss och barnen, men vi fick vara med om mycket. Den minsta, Rasmus, ville gå och titta på kungens hus och båtar och det gjorde vi och när vi kom upp till det kungliga slottet så var det högvaktsavlösning så då fick vi vara¨med om detta också.

Många och långa turer blev det i gatorna i Oslo, men det blev ändock en underbart bra dag.

Betyg: +++

Vill bara sätta betyg på upplevelsen och inte på resan då jag körde... HEHE

Micke

Seven

Oj oj. Detta är en film som inte följer det traditionella Hollywood mönstret. Det är visserligen inte en ny film, men det är en film som har hamnat på min klassiker skala.
Äntligen en film där det onda vinner, välplanerat och perfekt med enormt bra skådespel!

Betyg: +++++

Micke

Ett hål i mitt hjärta.

En underbar film med Sanna Bråding och Torsten Flink. Lite rubbad, men det är ju så när de olika konstnärerna jobbar. Det är ju inte alltid man förstår vad konstnären vill förmedla med sitt budskap, förrän en lång tid efteråt man har upplevt det. Se bara på Picazzo statyn i Kristinehamn som ska föreställa hans fru!! Då måste hans fru ha varit allt annat än vacker.

Detta är en mörk film som bara måste ses. ++++

Micke

Visst går tiden fort

Visst går tiden snabbt.... Nu har vi snart haft de tre underbara liven mina i tre veckor och sedan ska de vara hos sin mamma i tre veckor. Konstigt att tiden ska gå så fort när de är här, men inte när de är där. Det känns alltid som en evighet tills de kommer hit igen. Tänk om jag ändå kunde få ha dem på heltid..

Micke

Då är vi igång då, äntligen

Det är nu äntligen över denna långa väntan och jag kan äntligen börja skriva så mycket jag vill och när jag vill, men vem skriver jag för och till vilken nytta? Måste det vara någon nytta då? Vet att min kusin vitamin är inne och tittar till min blogg ibland så en trogen läsare har jag ju i alla fall.

Kram

Väntans tider

Oj vad tiden går sakta när man väntar på något som man verkligen vill ha. Allting ligger nere, men nu så börjar de första förvarningarna komma om att det börjar närma sig.

Installatören har lagt ledningen till växeln och nu har datadelarna kommit för att hämtas ut så då kan det inte vara lång tid kvar innan det är dax för internet och hemtelefon att bli klart hemma. Då kommer det äntligen att bli lite aktivitet här på bloggen.

Ni kommer att kunna läsa om olika resor jag är på med, kommentarer om filmer jag ser, idiotiska politiker, överbetalda idrottsmän etc.... Listan kommer att växa och aktiviteten också..

Hoppas att ni kommer att läsa den och få mycket glädje och nöje av den och kommentarer tas gladerligen emot på det jag skriver.

Micke

RSS 2.0