Underhållnings Sverige.

Tänk vad skönt det är att se på ett tv program där programledaren/na vågar sig utanför Stockholmsområdet och ge sig ut i Verklighetens Sverige.

Finns så många bisarra underhållningsprogram som bara är för mycket. Se på Lets Dance, Idol, Äntligen hemma som några exempel. Väljer dessa tre program bara för de är från Sveriges "största underhållningskanal". Vill man ha verklighet och fakta så får man se på någon annan svenska kanal.

Tycker att tv4, som är sveriges största underhållningskanal, skulle vidga sina vyer och öppna ögonen utanför Stockholmsområdet. Detta gäller inom många områden och de borde framförallt bli opartiska och byta ut ännu flera än de gjort. Gott att de bytt ut Idol juryn i alla fall, dessa inkompetenta personer klarar ju bara att plocka fram årets tvåor eller treor i alla fall (det har ju visat sig bli så när tv släckt sina lampor och artisterna ska stå på egna ben). Nu kanske det är dax att byta ut sportens kommentatorer också, det är så "kul" att höra på dessa Stockholmare hela tiden om ska kommentera dagens sport. När tog ett Stockholms lag sm.guld i ishockey sist? Är det fortfarande bara tur när någon annan vinner? Arne och Ankan är experter på att vara partiska i denna landssport.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0