Älgbullar
1 kilo älgfärs
1 gul lök (finhackad)
2 ägg
0,25 dl ströbröd
2 msk dijon senap
Hackad persilja
3 hg Fläsk
Salt (havssalt och inget annat)
Peppar (min blandning i kvarnen som jag skrivit om förr)
Lägg strö brödet och ägget i en bunke. Rör runt och låt svälla, hacka allt som ska hackas och blanda med äggen och ströbrödet. Ha i senapen och köttfärsen och fläsket och blanda noga.
Ha stekpannan på medel värme, vatten på händerna och snurra dina köttbullar, stek dem gyllenbruna runt om.
MUMS
Micke
1 gul lök (finhackad)
2 ägg
0,25 dl ströbröd
2 msk dijon senap
Hackad persilja
3 hg Fläsk
Salt (havssalt och inget annat)
Peppar (min blandning i kvarnen som jag skrivit om förr)
Lägg strö brödet och ägget i en bunke. Rör runt och låt svälla, hacka allt som ska hackas och blanda med äggen och ströbrödet. Ha i senapen och köttfärsen och fläsket och blanda noga.
Ha stekpannan på medel värme, vatten på händerna och snurra dina köttbullar, stek dem gyllenbruna runt om.
MUMS
Micke
Kommentarer
Trackback