Synd om fru Olofsson?

Nej, det är det absolut inte. Finns artiklar på flera ställen, aftonbladet.se och expressen.se

Detta är ett sätt att flytta fokus från en oansvarig regeringspolitik till att det skulle ha med hennes kön att göra. Regeringen har ju vid upprepade tillfällen stått och konstaterat att deras politik inte håller. En politik som de rivstartade med efter förra valet då det vann makten och så här i efterhand konstaterar de att den inte är hållbar.

Vi har en arbetslöshet som stiger, vi har en massa konkurser, vi har sjukförsäkringreformen som totalt lamslår de svenska kommunerna tackvare regeringens förnedring av de sjuka, vi har ett statlig bolag (vattenfall) där regeringen inte aggerar för att få fram miljövänlig teknik, vi har införandet av FRA och pågående förhandlingar om ACTA, vi har önskan om att registrera folks politiska åsikter samt om de är fackligt engagerade.

Men i stället för att prata om de viktiga frågorna, så ska vi nu höra på en näringsminister som står och beklagar sig över att alla ser henne på ett annorlunda sätt, bara för att det är en kvinnlig näringsminister i Sverige. Hmm, enklaste sättet att mörka ett misslyckande är ju att vrida debatten till något annat och som jag skrev tidigare, är det det som hon gör.

Kasst.

Micke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0