Den som tiger den samtycker?

Då var Göran Persson och Tomas Bodström anmälda till KU och så här i första anblicken så tycker jag att det är helt rätt att de är det också.

En sådan här fråga bör och ska det inte hållas tyst om utan det ska pratas och skrivas så mycket man bara kan om det. Nu är det ju så att jag tror att det knappast är första gången detta händer i vårt "demokratiska" land Sverige... Skulle ha varit roligt och intressant om man lyckades komma åt en sådan underbar historia i rättsskandaleri som jan Gulliou lyckades med i SÄPO registren över registrerade svenskar. Ni är väll inte så jävla dumma och tror att detta här är nästa skandal typ 30 år senare eller något sånt?

Det är självklart att statsministern har vetat om detta från första stund. Det SKA han veta om eftersom han ska leda landet och har det yttersta ansvaret över regeringens politik samt som jag skrev tidigare så ordnade Bodström det praktiska inom Sverige med att loggar och papper skulle försvinna.. Klantingt att det finns bevis kvar bara..

Nu så kan de inte prata om saker och ting hur som helst heller för det handlar om rikets säkerhet, men folket är den största och viktigaste delen av riket och demokration i Sverige så därför borde denna kidnappning (utvisning) aldrig ägt rum.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0