Invandrare.

Många är de människor som kommer till Sverige och söker uppehållstillstånd av olika skäl. Det är flykt från politisk förföjelse, krig, arbetskraftinvandring, anhöriginvandring och säkert andra anledningar också som jag inte kommer ihåg nu. Förresten, har en artikel från expressen som ni kan läsa här. Men den handlar ju också om att SD tappar röster, men läs artikeln så ser ni själva.

Många är det som skriker om att alla invandrare ska kastas ut ur vårt land, men då tänker man inte mycket på att vi på mångt och mycket också har fått mycket av invandringen och att landet Sverige inte hade varit som det är idag utan invandrare.

Många människor kommer till Sverige för att de vill ha ett nytt liv och ett tryggt liv här. Men sedan har vi en hel del personer som kommer hit för att begå brott. En del av dem kommer och söker uppehållstillstånd, en del har kanske fått det och en del är "turister" som är här en stund och sen drar vidare i sin turné. Ska de då straffas hårdare än "vanliga" svenskar bara för att de är invandrare? Låt debatten börja.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0