Viktigast??

Tänka sig att en svensk 6 åring i dag inte ska få belöning för sitt deltagande på en friluftsdag på skolan utan att det redan i 6 års åldern ska behöva vara ett elit tänkande på allt som sker..  Detta är allt annat än en bra lösning som barnen i Åmotfors blir drabbadet av.

På denna nivå så ska allting inom idrotten vara en lek och inget blodigt alltvar så att man ska glömmas bort för att man inte är så duktig som en del andra. Man ska ses och bli respekterad för den man är och man ska ha rätten att vara ett barn, vuxenvärlden kommer fort nog i alla fall.

Fy satan för denna orättvisa som våra kära små blir utsatta för.

Micke

Kommentarer
Postat av: Jeanette E

Nu blev jag lite nyfiken, var det så att alla barn hade fått ngn form av belöning utom just detta barn, eller vad var det som hade hänt? Ja det är sorgligt som du skriver, att tävlingstänket kommer i så låga åldrar..

2009-02-05 @ 17:55:08
Postat av: Micke

Det var så att bara de tre bästa får pris och inte ens ett diplom till de andra....... Nu idag var det aktuellt med en pingis turnering och visst - bara de som kan får vara med, resten får vara med och heja på... Trodde skolan var till för att utveckla och inte avveckla barns behov av stimulans.



Micke

2009-02-05 @ 21:44:40
URL: http://cyberbuddha.blogg.se/
Postat av: Jeanette E

Absolut, håller med dig om det. Låter inte alls bra. Då behöver man inte ha ngt pris alls till någon. Självklart ska även alla som vill få vara med och delta. Konstigt upplägg

2009-02-06 @ 19:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0