Kommun, Landsting och Riksdag.

Efter att ha jobbat en intensiv period inför valet till Europaparlamentet så är det nu dags att sadla om och fundera ut vad vi vill ha ut av vårt parti till o ca ett år.

Vi behöver bli flera som engagerar oss i vårt parti. I Eda har vi nu för tillfället 27 medlemmar. Vi fick 72 röster i valet som var nu denna helg.

Skriv in dig i vårt nytänkande parti och hjälp till med att göra en effektiv förändring av politiken på många områden. Skicka ett mail om vad du tycker att vi ska jobba med och om du är villig att engagera dig personligen till mikael.ensson@piratpartiet.se eller ring/smsa till 0738008054.

Låt oss göra en gemensam insatts för framtiden.

Micke

Aftonbladet och Tv4 springer de gamla partiernas ärenden! Naivt och inskränkt

Aftonbladets Lena Mellin och tv4as Lena Smedsaas verkar ju vara helt ute i det blå och sväva i något sus och dus och får oemotsagda yttra sig som sak kunniga i tv och i aftonbladet, när de egentligen bara står och tycker en massa utan att ha belägg för det som de påstår.

Ta 4ans Lena som kommenterade debatten som var i tv4 att PIRATPARTIETS tyngsta uppgift var att få upp oss datanördar ur sofforna och få oss att gå och rösta. Vilken jävla kommentar! Snacka om att sitta och sprida dynga om sig! Vid förra riksdagsvalet så hade PIRATPARTIET 12000 medlemmar och vi fick 36000 röster. Jag vet inte om hon är för gammal för att förstå att dagens samhälle håller på att ändras och att dagens ungdomar har åsikter och att deras åsikter måste tas med allvar. Men så är det väll när man sätter sig själv på höga hästar och lever i en fantasivärld i tv4as värld.

Sedan så har vi Aftonbladets Lena då som konstaterar att PIRATPARTIET bara har åsikter i 2 frågor av 100. Detta är en sanning som bara en korkad skribent kan tro på själv. PIRATPARTIET har vid upprepade tillfällen sagt att vi har åsikter inom partiet, men vi har valt att inte gemensamt bestämma oss i de andra sakfrågorna utan vi kommer att alliera oss med dem som vill ha våra röster och som respekterar vår ståndpunkt om att vära mänskliga SKA värnas i första hand. Vi ska avskaffa allt vad FRA och IPRED är.
Sedan så får vi se vad som händer i andra frågor.

Rom byggdes inte på en dag och det gör inte heller PIRATPARTIETS politik, men vi kommer att höras, störas och synas i framtiden. Dags att vakna, förändringens vindar har börjat blåsa igenom landet. Vi är många, vi är starka och vi blir fler.

RSS 2.0